Nije Murinjo bio lud što je htio da ga proda...!

Da li Marsijal zarađuje 300. 000 evra nedeljno da bi gledao saigrače kako se zagrevaju? Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama preti da život francuskog napača u redovima Crvenih đavola pretvori u pravi pakao!

Fudbal 30.04.2019 | 21:05
Nije Murinjo bio lud što je htio da ga proda...!
Polako u Mančester junajtedu na površinu izlaze stvari koje su izluđivale Žozea Murinja, a jedna od njih bilo je i ponašanje Antonija Marsijala, kojeg je Portugalac želeo da proda prošlog leta, ali nije pošto uprava Crvenih đavola nije mogla da obezbedi adekvatnu zamenu za njega. Solskjer je vratio navijačima veru u Francuza, ali je nakon potpisivanja novog petogodišnjeg ugovora u januaru ponovo pokrenuto pitanje njegovog zalaganja na terenu. Te priče su kuminirale nakon nedeljnog derbija sa Čelsijem, kada se pojavio snimak na društvenim mrežama prilikom zagrevanja igrača Junajteda pred meč.

Na njemu se vidi Marsijal kako sa rukama na leđima posmatra saigrače kako se zagrevaju, a jedan od najoriginalnijih potpisa za ovaj video prilično je uzburkao strasti među pristalicama trofejnog engleskog kluba:

"Upoznajte našeg pomoćnog trenera Antonija Marsijala. On zarađuje 250.000 funti (oko 300.000 evra) nedeljno da bi gledao naše igrače kako se zagrevaju".

Njegovo ponašanje i stav pred ovu utakmicu očigledno nisu prošle neopaženo ni kod menadžera Junajteda Olea Gunara Solskjera, koji je u 65. minutu utakmice umesto povređenog Rašforda na poslao Sančeza, ali tu nije bio kraj. Kako piše Dejli mejl, Norvežanin je bes na kraju utakmice iskalio upravo na Francuzu.

Taj incident sklonio je fokus sa forme i trenutnog stanja u kojem se nalazi David de Hea. Španski čuvar mreže je dobio veliku podršku od glavnog trenera i ostalih igrača, koji su svesni da je bio najvažniji igrač ovog tima onda kada je Junajted bio u najlošijem trenutku.

"Ne mislim da ga trebalo diskreditovati i iznenada reći kako je loš golman. Spasao nas je mnogo puta ove sezone. Ovde smo da ga podržimo. Mentalno je stvarno jak, inače ne bi bio najbolji igrač kluba već sedam ili osam godina. Ne postoji sumnja u njegove kvalitete", poručio je Solskjer.

Mančester junajted je u veoma teškom trenutku, pošto je zapao u lošu formu onda kada su mu bodovi preko potrebni u borbi za plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Crveni đavoli imaju tri boda manje od četvrtoplasiranog Čelsija, ostvarili su tek jednu pobedu u poslednjih pet prvenstvenih kola, a do kraja sezone ih očekuju mečevi sa Hadersfildom i Kardifom. Jasno je da im ni dve pobede više ne garantuju plasman na željeno mesto.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar