ВИДЕО: Босанци направили циркус

Није дуго времена прошло, а цариник је извукао четири штеке Марлбора сакривене у већој кеси - бураније

Босна и Херцеговина 29.04.2019 | 21:02
ВИДЕО: Босанци направили циркус
“Имате ли вишка цигарета? Пријавите ако имате, ако не пријавите, а ми вам их нађемо, казнит ћемо вас, платићете и царину и казну”, отприлике тако су сугерисали њемачки цариници путницима минибуса који је саобраћао на релацији Јања – Бијељина – Франкфурт.

Сви су “очекивано” одмахивали главом, а цариник је потом једног по једног путника питао има ли у пртљагу цигарета. И опет су сви до једног одговорили да немају. Цариници су потом замолили све путнике да напусте возило, а возачу наредили да отвори и пртљажник.

Није дуго времена прошло, а цариник је извукао четири штеке Марлбора сакривене у већој кеси – бураније.

Питали су чија је кеса с буранијом и цигаретама, јавила се старија жена. Цариник јој је саопштио да има три штеке више од одзвољеног и с обзиром да није добровољно пријавила, мора платити укупно 84 еура казне.

Жена је прво тврдила како нема толико новца, како има само пола, па је у једном тренутку почела возача молити да јој он да новца за половину казне. Возач, љут због цијеле ситуације у коју га је путница “увалила”, почео је буквално бјежати од ње по цести, поручујући јој да од тога нема ништа.

Када су јој полицајци објаснили да ће јој одузети све цигарете ако не плати пуни износ казне, “сјетила” да ипак има новца. Ах, претходно јој на памет пала “генијална” идеја, да каже царинику да ће три штеке подијелити путницима који немају цигарета?! Наравно, узалуд.

Но, ни ту није био крај циркусу. Царинику је дала пет новчаница по 20 еура, а онда јој је он вратио 20, а из руке потом узео 10 еура (укупно 90). Жена је тада помислила да је цариник “припазио” па му се почела захваљивати, говорећи му да је добар човјек, чак му је понудила кусур од 6 еура да га почати, што је цариник категорички одбио…

Погледајте комплетан снимак који је направила ТВ екипа која била у патроли заједно са цариницима…



(фокус.ба)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

блбл

29.04.2019 19:21

Ста је овдје цудно? Па у сваком бусу це наци некога ко преноси висак цигара,пица,сухог меса...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ситна Буранија

29.04.2019 19:36

У правом смислу. Занимљиво да на тезину прекрсаја није несто ни велика казна, платис на лицу мјеста,добијес потврду и идес даље.Вјероватно се то тако ради у уредјеним дрзавама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РУЗА

29.04.2019 20:12

Браво царинска полицојо открили 4 стеке малбора.Како и куда проде марихуна, кокаин и други опијати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мадмаx

29.04.2019 22:50

Браво, бас тако! Они са дрогама пролазе без проблема. Ипак је овај снимак стар вец 2 године кад сам га у њемацкој гледао.