Пјанић: Многи превише причају!

Миралем Пјанић је у интервјуу за "Ла Стампу" говорио о својој будућности у Јувентусу, плану за сљедећу сезону, испадању из Лиге шампиона од Ајакса. . .

Фудбал 30.04.2019 | 20:05
Пјанић: Многи превише причају!
Мали принц ће предстојећег љета бити у жижи интересовања великих европских клубова.

Европски и италијански медији све чешће пишу о интересовању мадридског Реала и Пари Сен Жермена али Миралем Пјанић своју судбину ставље у руке Јувентусу.

Шпекулише се да клуб из Торина не жели да преговара о понудама мањим од 100 милиона евра, док ПСЖ и Реал нису спремни ићи преко 70 милиона.

Пјанић је разговору за "Ла Стампу" је јасно поручио на којој адреси се треба тражити одговор на питање о његовој будућности.

"У екипи је доста добрих играча и био бих срећан да останем. Напредујем, а питајте клуб шта ће се десити у будућности", рекао је Пјанић.

Доста се пише и о судбини Макса Алегрија, којем недостаје трофеј Лиге шампиона.

"Имамо веома спремне људе и тренер је један од оних који ће знати шта требамо урадити сљедеће сезоне. Требамо наставити овако, требамо још нешто поправити, можда циљати на најважније трофеје зато јер то ова екипа може".

Говорио је 28-годишњи везњак и о Јувентусовом испадању од Ајаxа уз напомену да су Бјанконерима многи играчи били повријеђени.

"У Европи екипе играју нападачки фудбал, док се у Италији игра на другачији начин. Испали смо од екипе која је искористила наше изостанке. То није алиби, испали смо и сада требамо анализирати шта се десило и бити бољи наредне сезоне".

Репрезентативац БиХ сматра да се Јувентусу не показује довољно поштовања.

"Многи пуно превише причају, а да се не разумију у фудбал. Сигурно требамо направити још нешто. Екипа треба бити још доминантнија током утакмица, поготово у Европи", категоричан је Пјанић.

Јувентус је осми узастопни пут постао шампион Италије, али Лига шампиона се чека још од 1996. године.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар