Зверев о кризи: Раскид са дјевојком, болест оца...

Немачки тенисер Александер Зверев покушаће наредних дана у Минхену да поправи утисак после прилично бледих игара у првој трећини сезоне.

Тенис 30.04.2019 | 13:00
Зверев о кризи: Раскид са дјевојком, болест оца...
Само једно финале (Акапулко) низ турнира у којима је такмичење завршавао на другом и трећем степенику, мало је то за амбиције 21-годишњег тенисера, трећег на АТП листи.

Од Зверева се много очекивало у 2019. години, али за сада, та очекивања не оправдава. Уочи старта турнира у Минхену, где је слободан у првом колу, открио је шта га мучи.

Зверев је отворио душу и рекао да његови нешто слабији резултати у прва четири месеца у сезони имају везе са приватним проблемима.

У фебруару је раскинуо са девојком Олгом Шариповом, остао је без менаџерског тима, а последња лоша вест је да му се отац разболео, те да не може да га прати на турнирима.

"Знате да сам са вама новинарима увек искрен. Много се тога издогађало у последње време. Ситуација око менаџента ме је коштала много. По први пут и мој отац због болести не може да буде са мном. И коначно, раскинуо сам са девојком. То све утиче на мене. Можда други играчи не би причали о томе, али то није случај са мном. Увек причам из срца. Ипак, сада се све полако стишава. Задовољан сам својим животом на терену и ван њега", рекао је Зверев.

Немачки медији преносе спекулације да је сада у вези са моделом Леном Герке, са којом је недавно виђен на хуманитарниом мечу у Минхену.

Када је реч о његовом оцу, он се налази на испитивањима у болници, али према првим информацијама ситуација није тако озбиљна као што се чинило у први мах.

Такође, познато је да Сашин тренер Иван Ленд има проблема са алергијом на полен, па ни он не може да му се посвети у потпуности.

Много енергије одузела му је и сутуација са менаџером пошто је у судском процесу са претходном компанијом коју представља Патрисио Апи. Било је говора да би менаџер могао да му буде старији брат, Миша, али Александер је то демантовао.

"Да то буде неко из породице не долази у обзир. По закону, сада ми није дозвољено да разговарам са другим менаџерима. Тако да је то разлог што нема решења те ситуације. Позабавићу се тиме у будућности", рекао је трећи тенисер света.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар