Zverev o krizi: Raskid sa djevojkom, bolest oca...

Nemački teniser Aleksander Zverev pokušaće narednih dana u Minhenu da popravi utisak posle prilično bledih igara u prvoj trećini sezone.

Tenis 30.04.2019 | 13:00
Zverev o krizi: Raskid sa djevojkom, bolest oca...
Samo jedno finale (Akapulko) niz turnira u kojima je takmičenje završavao na drugom i trećem stepeniku, malo je to za ambicije 21-godišnjeg tenisera, trećeg na ATP listi.

Od Zvereva se mnogo očekivalo u 2019. godini, ali za sada, ta očekivanja ne opravdava. Uoči starta turnira u Minhenu, gde je slobodan u prvom kolu, otkrio je šta ga muči.

Zverev je otvorio dušu i rekao da njegovi nešto slabiji rezultati u prva četiri meseca u sezoni imaju veze sa privatnim problemima.

U februaru je raskinuo sa devojkom Olgom Šaripovom, ostao je bez menadžerskog tima, a poslednja loša vest je da mu se otac razboleo, te da ne može da ga prati na turnirima.

"Znate da sam sa vama novinarima uvek iskren. Mnogo se toga izdogađalo u poslednje vreme. Situacija oko menadženta me je koštala mnogo. Po prvi put i moj otac zbog bolesti ne može da bude sa mnom. I konačno, raskinuo sam sa devojkom. To sve utiče na mene. Možda drugi igrači ne bi pričali o tome, ali to nije slučaj sa mnom. Uvek pričam iz srca. Ipak, sada se sve polako stišava. Zadovoljan sam svojim životom na terenu i van njega", rekao je Zverev.

Nemački mediji prenose spekulacije da je sada u vezi sa modelom Lenom Gerke, sa kojom je nedavno viđen na humanitarniom meču u Minhenu.

Kada je reč o njegovom ocu, on se nalazi na ispitivanjima u bolnici, ali prema prvim informacijama situacija nije tako ozbiljna kao što se činilo u prvi mah.

Takođe, poznato je da Sašin trener Ivan Lend ima problema sa alergijom na polen, pa ni on ne može da mu se posveti u potpunosti.

Mnogo energije oduzela mu je i sutuacija sa menadžerom pošto je u sudskom procesu sa prethodnom kompanijom koju predstavlja Patrisio Api. Bilo je govora da bi menadžer mogao da mu bude stariji brat, Miša, ali Aleksander je to demantovao.

"Da to bude neko iz porodice ne dolazi u obzir. Po zakonu, sada mi nije dozvoljeno da razgovaram sa drugim menadžerima. Tako da je to razlog što nema rešenja te situacije. Pozabaviću se time u budućnosti", rekao je treći teniser sveta.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar