Криза штопера у Манчестер јунајтеду!

Ерик Баји отписан за два последња кола, пропушта и Куп афричких нација!

Фудбал 30.04.2019 | 16:45
Криза штопера у Манчестер јунајтеду!
Сезона је ионако разочаравајућа, а могла би да буде катастрофална уколико Манчестер јунајтед не избори пласман у Лигу шамиона. Како игра у последње време тешко ће до циља, поготово што му је одбрана крха, примила је бар по гол на последњих девет премијерлигашких утакмица, али то није све, јер се Оле ГунарСоскјер суочио са великим кадровским проблемима у завршници првенства.

На недељном сусрету са Челсијем повређен је Ерик Баји, а лекарски прегледи потврдили да је реч о оштећењу лигамената десног колена, због чега сигурно неће играти у завршна два кола, против Хадерсфилда у гостима и Кардифа на Олд Трафорду. Проблем за норвешког стручњака је у томе што су дуел са Плавцима, због недовољен физичке спреме, пропустили Фил Џоунс и Крис Смолинг, па тренутно има само два здрава штопера, Виктора Линделофа и Маркуса Роха, с тим да обојица нити су поуздани, нити су се нешто специјално наиграли током сезоне.

Проблеми за Солскјера могли би да се увећају услед бола у рамену Маркуса Рашфорда, међутим, очекује се да млади нападач, ипак, буде спреман за дуел у недељу.

Што се Баија тиче, најгоре је то што је отписан и за учешће на Купу афричких нација, где је од 21. јуна до 19. јула требало да брани боје Обале Слоноваче, која ће без њега покушати да прође групу у којој су Јужна Африка, Мароко и Намибија.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар