Kriza štopera u Mančester junajtedu!

Erik Baji otpisan za dva poslednja kola, propušta i Kup afričkih nacija!

Fudbal 30.04.2019 | 16:45
Kriza štopera u Mančester junajtedu!
Sezona je ionako razočaravajuća, a mogla bi da bude katastrofalna ukoliko Mančester junajted ne izbori plasman u Ligu šamiona. Kako igra u poslednje vreme teško će do cilja, pogotovo što mu je odbrana krha, primila je bar po gol na poslednjih devet premijerligaških utakmica, ali to nije sve, jer se Ole GunarSoskjer suočio sa velikim kadrovskim problemima u završnici prvenstva.

Na nedeljnom susretu sa Čelsijem povređen je Erik Baji, a lekarski pregledi potvrdili da je reč o oštećenju ligamenata desnog kolena, zbog čega sigurno neće igrati u završna dva kola, protiv Hadersfilda u gostima i Kardifa na Old Trafordu. Problem za norveškog stručnjaka je u tome što su duel sa Plavcima, zbog nedovoljen fizičke spreme, propustili Fil Džouns i Kris Smoling, pa trenutno ima samo dva zdrava štopera, Viktora Lindelofa i Markusa Roha, s tim da obojica niti su pouzdani, niti su se nešto specijalno naigrali tokom sezone.

Problemi za Solskjera mogli bi da se uvećaju usled bola u ramenu Markusa Rašforda, međutim, očekuje se da mladi napadač, ipak, bude spreman za duel u nedelju.

Što se Baija tiče, najgore je to što je otpisan i za učešće na Kupu afričkih nacija, gde je od 21. juna do 19. jula trebalo da brani boje Obale Slonovače, koja će bez njega pokušati da prođe grupu u kojoj su Južna Afrika, Maroko i Namibija.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar