Честитке поводом рођендана БНТВ

"БН телевизија је постала најзначајнији и најгледанији медиј у Републици Српској, захваљујући преданом раду, истрајности на највишим професионалним и етичким нормама и одговорности према грађанима и јавности Републике Српске", истакао је у честитки предсједник СДС-а Вукота Говедарица.

Република Српска 29.04.2019 | 11:44
Честитке поводом рођендана БНТВ
У име Српске демократске странке, Говедарица је упутио колективу БН ТВ честитке поводом 21. рођендана БН телевизије.

"Ваша телевизија се током ову 21 годину постала најзначајнији и најгледанији медиј у Републици Српској, све захваљујући вашем преданом раду, истрајности на највишим професионалним и етичким нормама и одговорности према грађанима и јавности Републике Српске.

Увијек најбржи и на правом мјесту, уважавајући етичка правила у новинарству, већ годинама доносите најтачније информације у домове грађана Републике Српске а својим култутно-забавним програмом привлачите посебну пажњу јавности.

Највећу похвалу вашег одговорног и преданог рада дају вам грађани Републике Српске који већ годинама управо БН телевизији дају највеће повјерење и чине да ваша кућа буде најгледанији телевизијски медиј у земљи", рекао је Говедарица.  

Он је зажелио колективу БН ТВ да буду још успјешнији и да БН телевизија живи још много година.

"Поводом најзначајнијег и највећег хришћанског празника Васкрса желим да Вам упутим честитку уз традиционални хришћански поздрав ХРИСТОС ВАСКРСЕ", поручио је Говедарица.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

БОРКО Ц

29.04.2019 09:49

Најбоља телвизија је БН. А хвала богу и најгледанија! само народ никако да прогледа. Зато на изборима трба бирати постене људе попут Вукоте Говедарице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакица

29.04.2019 10:01

ДРАГОЈ НАСОЈ БН ТВ СРЕТАН 21 РОДЕНДАН И СВАКО ДОБРО . ДА НАМ ДУГО ПОЗИВИТЕ И ДА БУДЕТЕ ЈОС УСПЈЕСНИЈИ ЗЕЛЕ ВАМ ГРАДАНИ РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пирмо

29.04.2019 10:19

Све честитке БНТВ на објективном информисању од гледаоца из СарајеваСамо напријед са истином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалуцанин

29.04.2019 10:44

Најбољи са најбољима. РТВ БН и СДС. Само напред и промене долазе. Сигурно. Свице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крле

29.04.2019 11:46

Цеститке најобјективнијој и најхрабријој медијској куци у БиХ и сире. Цеститамо и наставите да "гасите мрак".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

29.04.2019 17:06

Срецан родјендан! Пуно успјеха у раду.