Čestitke povodom rođendana BNTV

"BN televizija je postala najznačajniji i najgledaniji medij u Republici Srpskoj, zahvaljujući predanom radu, istrajnosti na najvišim profesionalnim i etičkim normama i odgovornosti prema građanima i javnosti Republike Srpske", istakao je u čestitki predsjednik SDS-a Vukota Govedarica.

Republika Srpska 29.04.2019 | 11:44
Čestitke povodom rođendana BNTV
U ime Srpske demokratske stranke, Govedarica je uputio kolektivu BN TV čestitke povodom 21. rođendana BN televizije.

"Vaša televizija se tokom ovu 21 godinu postala najznačajniji i najgledaniji medij u Republici Srpskoj, sve zahvaljujući vašem predanom radu, istrajnosti na najvišim profesionalnim i etičkim normama i odgovornosti prema građanima i javnosti Republike Srpske.

Uvijek najbrži i na pravom mjestu, uvažavajući etička pravila u novinarstvu, već godinama donosite najtačnije informacije u domove građana Republike Srpske a svojim kultutno-zabavnim programom privlačite posebnu pažnju javnosti.

Najveću pohvalu vašeg odgovornog i predanog rada daju vam građani Republike Srpske koji već godinama upravo BN televiziji daju najveće povjerenje i čine da vaša kuća bude najgledaniji televizijski medij u zemlji", rekao je Govedarica.  

On je zaželio kolektivu BN TV da budu još uspješniji i da BN televizija živi još mnogo godina.

"Povodom najznačajnijeg i najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa želim da Vam uputim čestitku uz tradicionalni hrišćanski pozdrav HRISTOS VASКRSE", poručio je Govedarica.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

BORKO C

29.04.2019 09:49

Najbolja telvizija je BN. A hvala bogu i najgledanija! samo narod nikako da progleda. Zato na izborima trba birati postene ljude poput Vukote Govedarice.

ODGOVORITE
Name

Bakica

29.04.2019 10:01

DRAGOJ NASOJ BN TV SRETAN 21 RODENDAN I SVAKO DOBRO . DA NAM DUGO POZIVITE I DA BUDETE JOS USPJESNIJI ZELE VAM GRADANI RS.

ODGOVORITE
Name

pirmo

29.04.2019 10:19

Sve čestitke BNTV na objektivnom informisanju od gledaoca iz SarajevaSamo naprijed sa istinom.

ODGOVORITE
Name

Banjalucanin

29.04.2019 10:44

Najbolji sa najboljima. RTV BN i SDS. Samo napred i promene dolaze. Sigurno. Svice.

ODGOVORITE
Name

Krle

29.04.2019 11:46

Cestitke najobjektivnijoj i najhrabrijoj medijskoj kuci u BiH i sire. Cestitamo i nastavite da "gasite mrak".

ODGOVORITE
Name

Rade

29.04.2019 17:06

Srecan rodjendan! Puno uspjeha u radu.