РУС: Локомотива се коцкала са ЛШ до 88. минута!

Најгори тим лиге умало шокирао Московљане!

Фудбал 28.04.2019 | 16:15
РУС: Локомотива се коцкала са ЛШ до 88. минута!
Умало огроман кикс Локомотиве. Кикс који је и даље актуелног шампиона могао да кошта директног пласмана у Лигу шампиона. Најгори тим лиге, одавно прежаљени Јенисеј, имао је сензационалних 1:1 на шест минута пре краја утакмице. Чинило се да ће чета Јурија Семина даривати градског ривала ЦСКА и омогућити му да је стигне, али у 88. минуту ствар је спасао Џеферсон Фарфан. 

Заправо, највеће заслуге за победоносни погодак иду на рачун Алексеја Миранчука. Млади крилни везиста прихватио је лопту негде испред свог шеснаестерца и повукао контру. Успео је да прође једног играча гостију, а онда се тако стуштио ка голу да нико није могао ни да му приђе. Уследио је правовремени пас за Фарфана и лукава реализација, искоса са десне стране, у ближи голманов угао. 

Претходно је Локомотива повела аутоголом Валерија Кичина, који је са пет метара закуцао лопту у сопствену мрежу у 67. минуту. Гости су реми у џепу имали у периоду од 84. до 88. минута захваљујући поготку Костјукова.  

Московљани су у већем делу меча били доминантни, имали више од 20 опасних покушаја, али Јенисеј се није дао. На крају је индивидуални квалитет тандема Миранчук - Фарфан решио утакмицу и донео велика три бода Локомотиви. 

Зенитова предност поново је смањена на пет бодова, али лидер касније данас има зицер против Крила Совјетов да се врати на плус осам. 

РУСИЈА 1 - 26. КОЛО

Субота

Анжи - Ростов 1:1 (0:1)
/Закиров 77 - Јеременко 35/

Динамо Москва - Ахмат 0:0

Недеља

УФА - Урал 
/Вомбергар 22, Ванек 52пен, Игбун 79, 90+1 - Бицфалви 16/

Локомотива - Јенисеј 2:1 (0:0)
/Кичин 67аг, Фарфан 88 - Костјуков 84/ 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар