Савић даровао породицу Накић

Начелник општине Лопаре Радо Савић посјетио је, поводом Васкрса,  шесточлану породицу Накић у Милином Селу, која има дијете са посебним потребама, и даровао их са 500 КМ.

Република Српска 28.04.2019 | 13:06
Савић даровао породицу Накић
Савић је истакао да су Накићи диван примјер вишечлане породице.

„У посљедње вријеме у Лопарама је  повећан број дјеце у вртићу, који је реновиран улагањем општине и дијаспоре", навео је Савић и најавио  да ће локална управа наставити да на овај и све друге начине подржи све сличне породице.

Он је напоменуо да је поводом Васкрса додијељено 200 пакета помоћи социјално угроженим породицама у општини Лопаре , за шта је из буџета општине издвојено 3.200 КМ.

Савић је суграђанима и мајевичкој дијаспори честитао Васкрс уз жељу да празник проведу са породицом у миру, срећи и љубави.



Дарко Накић, отац је четворо дјеце од којих најстарији син има 13 година, а најмлађи Илија има два мјесеца.

"Прослављамо Васкрс заједно са фамилијом, радосни и срећни", рекао је Накић и поручио људима да рађају што више дјеце.

Данас је у породици Накић разлог више за славље, јер, осим највећег хришћанског празника Васкрса, прослављају и крштење сина Илије.

Заједно са Савићем, у посјети овој вишечланој породици били су директор Дома здравља у Лопарама Желимир Нешковић, предсједник Удружења вишечланих породица "Подмладак" Миле Перић и одборник у Скупштини општине Лопаре из Милиног Села Божидар Марковић.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ре

28.04.2019 13:23

Какво невјероватно подсмијевање ојађеном и осиромашеном незапосеном народу, какво лицемјерје, народ општине лопаре ја најсиромашнији од свих у РС, убједљиво. а ови ликови си за то криви. сви су незапослени и сви су на бироу. не знам ни како уопште преживљавамо под терором локалне власти. ничије није горјела до зоре, све долази на наплату.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лопаре

28.04.2019 14:09

Свака част начелнику на бризи о свему у Лопарама. Знам да ће ови ликови од оваквих хуманих потеза доживјети мождани удар јер СНСД из Лопара никад ништа није урадио. Затесајте кочић Ви из СНСД па се хвалите тиме.

Name

Перо

28.04.2019 16:40

Цекај болан неке друге вијести а не цовјек оде на Васкрс уљепса дан овој дјецици а из тебе извире зло. Не дај Бозе да ти и такви додју на власт. Иди разби коме јаје и опусти се мало.

Name

бдф

28.04.2019 14:57

Умјесто да граде и развијају општину да запосле двије трећине незепосленог народа на општини, они се понашају као дједа мразови. Да није трагично било би комично.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томо

28.04.2019 16:34

Комицно и трагицно је ово сто писес. Наравно да треба људима помоци,а није на теби да судис сигуран сам да данас ниси ником ни јаје даровао. Има ли ста љепсе када дјецици уљепсас дан овако.

Name

кмер

28.04.2019 18:31

Па ово су народне-буџетске паре-које су за то и намењене- нису дали из звог џепа - други је пар опанака што ови нарциси па се турају где стигну. Чујем да ће се грб Општине мијењати са њиховим ликовима !

ОДГОВОРИТЕ