Savić darovao porodicu Nakić

Načelnik opštine Lopare Rado Savić posjetio je, povodom Vaskrsa,  šestočlanu porodicu Nakić u Milinom Selu, koja ima dijete sa posebnim potrebama, i darovao ih sa 500 KM.

Republika Srpska 28.04.2019 | 13:06
Savić darovao porodicu Nakić
Savić je istakao da su Nakići divan primjer višečlane porodice.

„U posljednje vrijeme u Loparama je  povećan broj djece u vrtiću, koji je renoviran ulaganjem opštine i dijaspore", naveo je Savić i najavio  da će lokalna uprava nastaviti da na ovaj i sve druge načine podrži sve slične porodice.

On je napomenuo da je povodom Vaskrsa dodijeljeno 200 paketa pomoći socijalno ugroženim porodicama u opštini Lopare , za šta je iz budžeta opštine izdvojeno 3.200 KM.

Savić je sugrađanima i majevičkoj dijaspori čestitao Vaskrs uz želju da praznik provedu sa porodicom u miru, sreći i ljubavi.



Darko Nakić, otac je četvoro djece od kojih najstariji sin ima 13 godina, a najmlađi Ilija ima dva mjeseca.

"Proslavljamo Vaskrs zajedno sa familijom, radosni i srećni", rekao je Nakić i poručio ljudima da rađaju što više djece.

Danas je u porodici Nakić razlog više za slavlje, jer, osim najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, proslavljaju i krštenje sina Ilije.

Zajedno sa Savićem, u posjeti ovoj višečlanoj porodici bili su direktor Doma zdravlja u Loparama Želimir Nešković, predsjednik Udruženja višečlanih porodica "Podmladak" Mile Perić i odbornik u Skupštini opštine Lopare iz Milinog Sela Božidar Marković.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

re

28.04.2019 13:23

Kakvo nevjerovatno podsmijevanje ojađenom i osiromašenom nezaposenom narodu, kakvo licemjerje, narod opštine lopare ja najsiromašniji od svih u RS, ubjedljivo. a ovi likovi si za to krivi. svi su nezaposleni i svi su na birou. ne znam ni kako uopšte preživljavamo pod terorom lokalne vlasti. ničije nije gorjela do zore, sve dolazi na naplatu.

ODGOVORITE
Name

Lopare

28.04.2019 14:09

Svaka čast načelniku na brizi o svemu u Loparama. Znam da će ovi likovi od ovakvih humanih poteza doživjeti moždani udar jer SNSD iz Lopara nikad ništa nije uradio. Zatesajte kočić Vi iz SNSD pa se hvalite time.

Name

Pero

28.04.2019 16:40

Cekaj bolan neke druge vijesti a ne covjek ode na Vaskrs uljepsa dan ovoj djecici a iz tebe izvire zlo. Ne daj Boze da ti i takvi dodju na vlast. Idi razbi kome jaje i opusti se malo.

Name

bdf

28.04.2019 14:57

Umjesto da grade i razvijaju opštinu da zaposle dvije trećine nezeposlenog naroda na opštini, oni se ponašaju kao djeda mrazovi. Da nije tragično bilo bi komično.

ODGOVORITE
Name

Tomo

28.04.2019 16:34

Komicno i tragicno je ovo sto pises. Naravno da treba ljudima pomoci,a nije na tebi da sudis siguran sam da danas nisi nikom ni jaje darovao. Ima li sta ljepse kada djecici uljepsas dan ovako.

Name

kmer

28.04.2019 18:31

Pa ovo su narodne-budžetske pare-koje su za to i namenjene- nisu dali iz zvog džepa - drugi je par opanaka što ovi narcisi pa se turaju gde stignu. Čujem da će se grb Opštine mijenjati sa njihovim likovima !

ODGOVORITE