Видео: Алегри је побеснели Макс кад му помену Ајакс!

Тренер Јувентуса бесан напустио интервјуу после дербија са Интером!

Фудбал 28.04.2019 | 13:45
Видео: Алегри је побеснели Макс кад му помену Ајакс!
Јувентус одавно не може да задовољи своје апетите освајањем домаћих трофеја. То значи да се оно што Макс Алегри ради у Серији А са Старом дамом не цени довољно, а да је тако имали смо прилику да видимо и синоћ, после ремија у Дербију Итаље са Интером. Још једном, по ко зна који пут, тренер Јувеа позван је на одговорност због онога што му се догодило у четвртфиналу Лиге шампина против Ајакса. 

А онда је настао прави мали хаос. Све је кулминирало Алегријевим напуштањем интервјуа за Скај. Стручни консултант те телевизије Данијеле Адани познат је као човек без длаке на језику, који немилосрдно "решета" своје саговорнике, пре свега тренере. Леле Адани, бивши играч Фјорентине и Бреше, те италијански репрезентативац, користи сваку прилику да искритикује приступ италијанских стручњака у европским утакмицама, па је тако још једном боцнуо Алегрија...  

"Нисмо ми против Ајакса патили због њиховог стила игре, него због контри. Због тога је изгледало као да играју невероватан фудбал. У Амстердаму су били бољи. Исто важи и за ово вечерас. Приридно је да више ризикујете када губите, или када доста грешите у пасовима", почео је доста нервозно своје излагање Алегри. 

"Понекад морате да импровизујете. Идеја коју сте имали у јуну потпуно се промени. Постоји разлика између добре игре и победе и она није тако мала као што се чини", додао је тренер новог-старог шампиона, па повисио тон. И кренула је жучна расправа: "У Италији су сви постали теоретичари фудбала и то је наш прави проблем. Сада умукни, ја говорим! Не знаш ништа о фудбалу, иди читај књиге! Седи иза тог стола и читај своје књиге! Али о практичним стварима овог спорта ништа не знаш. Ја сам освојио шест скудета", повикао је Алегри, скинуо бубицу и напустио интервју. 

Погледајте како је то изгледало:



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар