Video: Alegri je pobesneli Maks kad mu pomenu Ajaks!

Trener Juventusa besan napustio intervjuu posle derbija sa Interom!

Fudbal 28.04.2019 | 13:45
Video: Alegri je pobesneli Maks kad mu pomenu Ajaks!
Juventus odavno ne može da zadovolji svoje apetite osvajanjem domaćih trofeja. To znači da se ono što Maks Alegri radi u Seriji A sa Starom damom ne ceni dovoljno, a da je tako imali smo priliku da vidimo i sinoć, posle remija u Derbiju Italje sa Interom. Još jednom, po ko zna koji put, trener Juvea pozvan je na odgovornost zbog onoga što mu se dogodilo u četvrtfinalu Lige šampina protiv Ajaksa. 

A onda je nastao pravi mali haos. Sve je kulminiralo Alegrijevim napuštanjem intervjua za Skaj. Stručni konsultant te televizije Danijele Adani poznat je kao čovek bez dlake na jeziku, koji nemilosrdno "rešeta" svoje sagovornike, pre svega trenere. Lele Adani, bivši igrač Fjorentine i Breše, te italijanski reprezentativac, koristi svaku priliku da iskritikuje pristup italijanskih stručnjaka u evropskim utakmicama, pa je tako još jednom bocnuo Alegrija...  

"Nismo mi protiv Ajaksa patili zbog njihovog stila igre, nego zbog kontri. Zbog toga je izgledalo kao da igraju neverovatan fudbal. U Amsterdamu su bili bolji. Isto važi i za ovo večeras. Priridno je da više rizikujete kada gubite, ili kada dosta grešite u pasovima", počeo je dosta nervozno svoje izlaganje Alegri. 

"Ponekad morate da improvizujete. Ideja koju ste imali u junu potpuno se promeni. Postoji razlika između dobre igre i pobede i ona nije tako mala kao što se čini", dodao je trener novog-starog šampiona, pa povisio ton. I krenula je žučna rasprava: "U Italiji su svi postali teoretičari fudbala i to je naš pravi problem. Sada umukni, ja govorim! Ne znaš ništa o fudbalu, idi čitaj knjige! Sedi iza tog stola i čitaj svoje knjige! Ali o praktičnim stvarima ovog sporta ništa ne znaš. Ja sam osvojio šest skudeta", povikao je Alegri, skinuo bubicu i napustio intervju. 

Pogledajte kako je to izgledalo:



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar