Клоп нема добре вијести...!

Фирмино можда пропушта Барселону?! Био би то велики хендикеп за Ливерпул. . .

Фудбал 27.04.2019 | 16:15
Клоп нема добре вијести...!
Убедљивом победом над Хадерсфилдом Ливерпул је наставио потеру за Манчестер Ситијем и одржао у животу наду у шампионски преокрет у финишу сезоне. Јирген Клоп ништа није препуштао случају, па је на отписаног фењераша послао скоро па најјачи састав. Скоро, јер у њему није био Роберто Фирмино.

Изостанак бразилског голгетера из комбинације за утакмицу покренуо је праву лавину коментара, а Јирген Клоп на конференцији за штампу није имао добре вести – Фирмино има благо пуцање мишића и мораће да иде на интенизвне третмане како би покушао да се опорави до среде и гостовања Барселони на стадиону Камп Ноу.

“Нећемо унапред да га отпишемо. Боби је тренирао у четвртак с нама, али не у максималном интензитету. Радили смо доста на ситуацијама из прекида и још неким ситницама“, открио је Клоп и додао:

“Није се ништа осетило на тренингу, већ након последње ситуације коју смо увежбавали, када је 'осетио' мишић“.

Како је Немац рекао, дијагноза је – мало пуцање на једном малом мишићу...

“Све осим те речи 'пуцање' делује потпуно нормално. То је Боби, зато верујем да може да се опорави до среде, али сада ништа не можемо да знамо. С обзиром да је то он, верујем да ће све бити у реду. Од свих лоших вести које смо могли да добијемо, ова је можда и најбоља. Видећемо...“

Фирмина је против Хадерсфилда заменио Данијел Стариџ, који није успео да се упише у листу стрелаца. Повредама склони офанзивац је до јучерашње утакмице одиграо свега 13 минута у претходна два месеца и приметно је да је потпуно испао из такмичарске форме. Зато би велики хендикеп за Ливерпул био да Фирмино не буде у постави у среду...

Извор: моззартспорт

Фото: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар