Klop nema dobre vijesti...!

Firmino možda propušta Barselonu?! Bio bi to veliki hendikep za Liverpul. . .

Fudbal 27.04.2019 | 16:15
Klop nema dobre vijesti...!
Ubedljivom pobedom nad Hadersfildom Liverpul je nastavio poteru za Mančester Sitijem i održao u životu nadu u šampionski preokret u finišu sezone. Jirgen Klop ništa nije prepuštao slučaju, pa je na otpisanog fenjeraša poslao skoro pa najjači sastav. Skoro, jer u njemu nije bio Roberto Firmino.

Izostanak brazilskog golgetera iz kombinacije za utakmicu pokrenuo je pravu lavinu komentara, a Jirgen Klop na konferenciji za štampu nije imao dobre vesti – Firmino ima blago pucanje mišića i moraće da ide na intenizvne tretmane kako bi pokušao da se oporavi do srede i gostovanja Barseloni na stadionu Kamp Nou.

“Nećemo unapred da ga otpišemo. Bobi je trenirao u četvrtak s nama, ali ne u maksimalnom intenzitetu. Radili smo dosta na situacijama iz prekida i još nekim sitnicama“, otkrio je Klop i dodao:

“Nije se ništa osetilo na treningu, već nakon poslednje situacije koju smo uvežbavali, kada je 'osetio' mišić“.

Kako je Nemac rekao, dijagnoza je – malo pucanje na jednom malom mišiću...

“Sve osim te reči 'pucanje' deluje potpuno normalno. To je Bobi, zato verujem da može da se oporavi do srede, ali sada ništa ne možemo da znamo. S obzirom da je to on, verujem da će sve biti u redu. Od svih loših vesti koje smo mogli da dobijemo, ova je možda i najbolja. Videćemo...“

Firmina je protiv Hadersfilda zamenio Danijel Staridž, koji nije uspeo da se upiše u listu strelaca. Povredama skloni ofanzivac je do jučerašnje utakmice odigrao svega 13 minuta u prethodna dva meseca i primetno je da je potpuno ispao iz takmičarske forme. Zato bi veliki hendikep za Liverpul bio da Firmino ne bude u postavi u sredu...

Izvor: mozzartsport

Foto: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar