Чеху нуде мјесто директора Челсија!

Лампард или Блан уместо Сарија?! Фудбалере Челсија у недељу од 17. 30 на "Олд Трафорду" очекује можда и пресудна утакмица по питању пласмана на место које води у Лигу шампиона.

Фудбал 27.04.2019 | 15:00
Чеху нуде мјесто директора Челсија!
"Плавци" се састају са директним ривалом, Манчестер јунајтедом, али оно што заокупља пажњу јавности на Острву је шта ће се догађати на лето.

Острвски медији, конкретно лист "Телеграф", преносе да у управи клуба размишљају не само о реновирању играчког кадра већ и променама у руководећој структури.

Тако се верује да би бившем чувару мреже Петеру Чеху, била понуђена улога тенхичког директора која је остала упражњена осласком Мајкла Еманела у новембру 2017. године.

Чех планира да престане да активно игра фудбал и Челси му нуди примамљив посао који је у међувремену обављала Марина Грановскаја.

С друге стране, постоје озбиљне индиције и по питању промене менаџера. Верује се да би Маурицио Сари могао да се врати у Италију, што би значило да Челси мора да нађе адекватну замену.

Отуда се као кандидати помињу двојица бивших играча, Френк Лампард, менаџер Дерби Каунтија, те Француз Лоран Блан.

Наравно, све ће зависити и од одлуке ФИФА о забрани трансфера играча, на коју се Челси жалио, тако да ће и то значајно одредити ток догађаја у наредних 12 месеци на "Стамфорд бриџу".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар