Čehu nude mjesto direktora Čelsija!

Lampard ili Blan umesto Sarija?! Fudbalere Čelsija u nedelju od 17. 30 na "Old Trafordu" očekuje možda i presudna utakmica po pitanju plasmana na mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Fudbal 27.04.2019 | 15:00
Čehu nude mjesto direktora Čelsija!
"Plavci" se sastaju sa direktnim rivalom, Mančester junajtedom, ali ono što zaokuplja pažnju javnosti na Ostrvu je šta će se događati na leto.

Ostrvski mediji, konkretno list "Telegraf", prenose da u upravi kluba razmišljaju ne samo o renoviranju igračkog kadra već i promenama u rukovodećoj strukturi.

Tako se veruje da bi bivšem čuvaru mreže Peteru Čehu, bila ponuđena uloga tenhičkog direktora koja je ostala upražnjena oslaskom Majkla Emanela u novembru 2017. godine.

Čeh planira da prestane da aktivno igra fudbal i Čelsi mu nudi primamljiv posao koji je u međuvremenu obavljala Marina Granovskaja.

S druge strane, postoje ozbiljne indicije i po pitanju promene menadžera. Veruje se da bi Mauricio Sari mogao da se vrati u Italiju, što bi značilo da Čelsi mora da nađe adekvatnu zamenu.

Otuda se kao kandidati pominju dvojica bivših igrača, Frenk Lampard, menadžer Derbi Kauntija, te Francuz Loran Blan.

Naravno, sve će zavisiti i od odluke FIFA o zabrani transfera igrača, na koju se Čelsi žalio, tako da će i to značajno odrediti tok događaja u narednih 12 meseci na "Stamford bridžu".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar