Роуз бијесан због мале казне Црногорцима!

У Подгорицу више ни као туриста! Енглески фудбалер не препоручује Подгорицу као туристичку дестинацију.

Фудбал 27.04.2019 | 14:45
Роуз бијесан због мале казне Црногорцима!
Ко је наљутио Денија Роуза? Овог пута – УЕФА. Бек енглеске фудбалске репрезентације бесан је због одлуке Дисциплинске комисије Европске куће фудбала да казни Црногорце са 20.000 евра због расистичких испада на утакмици у Подгорици.

Роуз је покренуо био целу акцију после меча у Подгорици да се Црногорци што ригорозније казне, а на крају је остао шокиран одлуком УЕФА.

„Остао сам без текста када сам сазнао за казну, али у другу руку, нисам изненађен. И раније сам говорио да су фудбалски савези кажњавани сумама које бих могао да потрошим за једно вече у проводу. Неки се нису слагали са мном. Испада да сам био у праву“, рекао је Роуз.

Енглески фудбалер је рекао да не може ништа више да учини и да мора да се помири са одлуком УЕФА.

„Не знам шта бих више рекао. Срамота је све ово, али тако је како је. Не мислим да је казна довољна оштра да се слични догађаји не би понављали. Шокантно је да је само 20.000 евра, ипак, не могу ништа да учиним тим поводом. Морамо да кренемо даље“.

Роуз је поручио да не би ником препоручио Подгорицу као туристичку дестинацију.

„Никада више не бих отишао тамо. Када би рекли да морам да играм, ишао бих, али у противном, тај град не би био на листи оних које морам да посетим. Не кажем да је цела земља таква, али био сам само једном и не бих нешто журио да дођем поново“, поручио је Дени Роуз.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар