Rouz bijesan zbog male kazne Crnogorcima!

U Podgoricu više ni kao turista! Engleski fudbaler ne preporučuje Podgoricu kao turističku destinaciju.

Fudbal 27.04.2019 | 14:45
Rouz bijesan zbog male kazne Crnogorcima!
Ko je naljutio Denija Rouza? Ovog puta – UEFA. Bek engleske fudbalske reprezentacije besan je zbog odluke Disciplinske komisije Evropske kuće fudbala da kazni Crnogorce sa 20.000 evra zbog rasističkih ispada na utakmici u Podgorici.

Rouz je pokrenuo bio celu akciju posle meča u Podgorici da se Crnogorci što rigoroznije kazne, a na kraju je ostao šokiran odlukom UEFA.

„Ostao sam bez teksta kada sam saznao za kaznu, ali u drugu ruku, nisam iznenađen. I ranije sam govorio da su fudbalski savezi kažnjavani sumama koje bih mogao da potrošim za jedno veče u provodu. Neki se nisu slagali sa mnom. Ispada da sam bio u pravu“, rekao je Rouz.

Engleski fudbaler je rekao da ne može ništa više da učini i da mora da se pomiri sa odlukom UEFA.

„Ne znam šta bih više rekao. Sramota je sve ovo, ali tako je kako je. Ne mislim da je kazna dovoljna oštra da se slični događaji ne bi ponavljali. Šokantno je da je samo 20.000 evra, ipak, ne mogu ništa da učinim tim povodom. Moramo da krenemo dalje“.

Rouz je poručio da ne bi nikom preporučio Podgoricu kao turističku destinaciju.

„Nikada više ne bih otišao tamo. Kada bi rekli da moram da igram, išao bih, ali u protivnom, taj grad ne bi bio na listi onih koje moram da posetim. Ne kažem da je cela zemlja takva, ali bio sam samo jednom i ne bih nešto žurio da dođem ponovo“, poručio je Deni Rouz.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar