Мурињо: Неки играчи би за мене рекли да сам ђубре!

Жозе Мурињо, бивши менаџер Челсија и Манчестер јунајтеда, демантовао је спекулације о томе да ће се вратити у Премијер лигу.

Фудбал 27.04.2019 | 18:15
Мурињо: Неки играчи би за мене рекли да сам ђубре!
Поједини медији су пренели да су за његове услуге заинтересовани поједини клубови из Енглеске, али Португалац је навео да његов повратак у Лондон нема везе са послом.

Мурињо је иначе дао велики интервју за платформу ДАЗН у којем је говорио о разним темама везаним за фудбал и нејга самог.

''Вратио сам се у Лондон али мислим да моја следећа станица неће бити клуб у Премијер лиги. Трофеји су гаранција могу будућег успеха. Чак и они који чине све да забораве сва моја достигнућа, немоћни су. Последњи трофеј који сам освојио била је Лига Европе пре годину и по, две. Неки се понашају као да је то било пре 20 година. Заброрављају и да сам последње финале играо пре осам месеци, финале ФА купа. Спремам се за оно што долази", рекао је Мурињо.

Једно од питања за Жозеа је било и како би га играчи описали у једној речи.

"Зависи. Неки од њих би за мене рекли да сам ђубре. Али зашто ме то питате? Пре него што ме то питате морате имати на уму да са мном можете да причате само ако желите да победитие. Ако желите победу и имате услове за то, можемо да разговарамо", искрен је Мурињо.

Потом је открио своје врлине и мане.

"Моје вештине су искуство, дивља амбиција и знање. Моји грехови су неспособност да прихватим пораз, неспособност да останем уз неког ко није мотивисан као ја. Разлике између Жозеа менаџера и Жозеа као особе су да сам у ствари тих човек, осећајан и несебичан. Жозе менаџер је практичан, паметан и доминантан. Допада ми се Жозе особа, штета је што људи познају мене као менаџера неко као човека", закључио је португалски стручњак.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар