Murinjo: Neki igrači bi za mene rekli da sam đubre!

Žoze Murinjo, bivši menadžer Čelsija i Mančester junajteda, demantovao je spekulacije o tome da će se vratiti u Premijer ligu.

Fudbal 27.04.2019 | 18:15
Murinjo: Neki igrači bi za mene rekli da sam đubre!
Pojedini mediji su preneli da su za njegove usluge zainteresovani pojedini klubovi iz Engleske, ali Portugalac je naveo da njegov povratak u London nema veze sa poslom.

Murinjo je inače dao veliki intervju za platformu DAZN u kojem je govorio o raznim temama vezanim za fudbal i nejga samog.

''Vratio sam se u London ali mislim da moja sledeća stanica neće biti klub u Premijer ligi. Trofeji su garancija mogu budućeg uspeha. Čak i oni koji čine sve da zaborave sva moja dostignuća, nemoćni su. Poslednji trofej koji sam osvojio bila je Liga Evrope pre godinu i po, dve. Neki se ponašaju kao da je to bilo pre 20 godina. Zabroravljaju i da sam poslednje finale igrao pre osam meseci, finale FA kupa. Spremam se za ono što dolazi", rekao je Murinjo.

Jedno od pitanja za Žozea je bilo i kako bi ga igrači opisali u jednoj reči.

"Zavisi. Neki od njih bi za mene rekli da sam đubre. Ali zašto me to pitate? Pre nego što me to pitate morate imati na umu da sa mnom možete da pričate samo ako želite da pobeditie. Ako želite pobedu i imate uslove za to, možemo da razgovaramo", iskren je Murinjo.

Potom je otkrio svoje vrline i mane.

"Moje veštine su iskustvo, divlja ambicija i znanje. Moji grehovi su nesposobnost da prihvatim poraz, nesposobnost da ostanem uz nekog ko nije motivisan kao ja. Razlike između Žozea menadžera i Žozea kao osobe su da sam u stvari tih čovek, osećajan i nesebičan. Žoze menadžer je praktičan, pametan i dominantan. Dopada mi se Žoze osoba, šteta je što ljudi poznaju mene kao menadžera neko kao čoveka", zaključio je portugalski stručnjak.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar