Стигла прва понуда за Луку Аџића!

Андерлехт нема ништа против! Иде у пакету са Огњеном Врањешом!

Фудбал 27.04.2019 | 14:15
Стигла прва понуда за Луку Аџића!
Велике промене се спремају у Андерлехту на лето.

Како се ближи крај кошмарне сезоне у којој се славни клуб бори за пласман у Лигу Европе, тако се све интензивније ради на припреми за бомбастичан прелазни рок. Многи играчи ће платити цех и напустити клуб после слабе сезоне, а међу њима је и млади репрезентативац Србије Лука Аџић.

Иако Аџић не сноси никакву кривицу за слабе резултате Андерлехта у овој сезони јер није уписао ни минут играња за први тим, у клубу су проценили да је он једна од бројних промашених инвестиција. Аџићеве игре у Б тиму му нису купиле карту за шансу у најјачем саставу Андерлехта и растанак на крају сезоне је известан.

А појавио се и први заинтересовани клуб. Како пишу белгијски медији, АЕК из Атине се обратио Андерлехту са жељом да ангажује Луку Аџића. У пакету са Огњеном Врањешом који је такође прекобројан у Бриселу, али га у Атини памте по добром и желе да га врате. Не зна се по којој формули АЕК жели да ангажује младог репрезентативца Србије, односно да ли је у питању понуда за куповину или позајмицу. Међутим, зна се да је Андерлехт дао зелено светло за преговоре и да је спреман да пошаље бивше Звездино крило у Атину. Остаје да два клуба нађу заједнички језик, али и да играч каже своје услове.

Аџић је прошлог лета стигао у Андерлехт из Црвене звезде у трансферу тешком 1.200.000 евра. Није добио шансу да дебитује у првом тиму, а минутажу је скупљао играју за резервни састав Краљевског клуба из Брисела. Фудбалски кисеоник му је пружала малда репрезентација Србије у коју је позиван и за коју је играо. Током сезоне се помињало да би могао да оде у дански Копенхаген или шпанског друголигаша Кадиз на позајмицу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар