Stigla prva ponuda za Luku Adžića!

Anderleht nema ništa protiv! Ide u paketu sa Ognjenom Vranješom!

Fudbal 27.04.2019 | 14:15
Stigla prva ponuda za Luku Adžića!
Velike promene se spremaju u Anderlehtu na leto.

Kako se bliži kraj košmarne sezone u kojoj se slavni klub bori za plasman u Ligu Evrope, tako se sve intenzivnije radi na pripremi za bombastičan prelazni rok. Mnogi igrači će platiti ceh i napustiti klub posle slabe sezone, a među njima je i mladi reprezentativac Srbije Luka Adžić.

Iako Adžić ne snosi nikakvu krivicu za slabe rezultate Anderlehta u ovoj sezoni jer nije upisao ni minut igranja za prvi tim, u klubu su procenili da je on jedna od brojnih promašenih investicija. Adžićeve igre u B timu mu nisu kupile kartu za šansu u najjačem sastavu Anderlehta i rastanak na kraju sezone je izvestan.

A pojavio se i prvi zainteresovani klub. Kako pišu belgijski mediji, AEK iz Atine se obratio Anderlehtu sa željom da angažuje Luku Adžića. U paketu sa Ognjenom Vranješom koji je takođe prekobrojan u Briselu, ali ga u Atini pamte po dobrom i žele da ga vrate. Ne zna se po kojoj formuli AEK želi da angažuje mladog reprezentativca Srbije, odnosno da li je u pitanju ponuda za kupovinu ili pozajmicu. Međutim, zna se da je Anderleht dao zeleno svetlo za pregovore i da je spreman da pošalje bivše Zvezdino krilo u Atinu. Ostaje da dva kluba nađu zajednički jezik, ali i da igrač kaže svoje uslove.

Adžić je prošlog leta stigao u Anderleht iz Crvene zvezde u transferu teškom 1.200.000 evra. Nije dobio šansu da debituje u prvom timu, a minutažu je skupljao igraju za rezervni sastav Kraljevskog kluba iz Brisela. Fudbalski kiseonik mu je pružala malda reprezentacija Srbije u koju je pozivan i za koju je igrao. Tokom sezone se pominjalo da bi mogao da ode u danski Kopenhagen ili španskog drugoligaša Kadiz na pozajmicu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar