Кад Миха обећа: Сачуваћу вас, па онда причамо!

Србин концентрисан на опстанак своје екипе, али сматра да његова мисија у клубу још није завршена.

Фудбал 27.04.2019 | 08:15
Кад Миха обећа: Сачуваћу вас, па онда причамо!
Синиша Михајловић ради добар посао у Болоњи, па се стога покрећу приче о његовој будућности. Упркос добрим резултатима, клуб је и даље близу опасне зоне, удаљени су пет бодова од Емполија који је први испод црте, а сутрашњи меч играју управо против њих.

Тренер тима са севера Италије сматра да фокус екипе не сме да се помери и да је тренутно веома важно победити директног ривала у борби за опстанак

"Сутра играмо значајну утакмицу, али не и одлучујућу. Ко год победи имаће много веће шансе да и следеће сезоне игра у Серији А, а то нам је главни циљ", рекао је Михајловић на конференцији за новинаре.

Српски тренер тврди да је главом и даље окренут само борби за опстанак, а да ће о следећој сезони размишљати тек када се ова заврши. Њему уговор истиче на лето, али обећава да ће Болоња бити први тим са којим ће ући у преговоре по завршетку такмичења.

"Веома сам срећан у овом клубу, везао сам се брзо за град и за навијаче. Болоња ће сигурно бити мој први избор, када се заврши сезона, мој тренутни клуб ће бити први са којим ћу сести за преговарачки сто", отворено је рекао некадашњи селектор Србије.

Он верује да је у Болоњи већ направио добар посао, али да ту није крај. Екипа је победила на пет од последњих седам мечева и сигурно је да у добром расположењу чекају завршницу сезоне.

"Екипа је сазрела на појединачном и на колективном плану, играмо добро и имамо самопоуздања. Изградили смо одређени идентитет, имамо препознатљив стил игре, али исто тако имамо и много да радимо", закључио је Синиша Михајловић.

Бордо-плави су у доброј ситуацији, евентуална победа над Емполијем скоро би и сигурно значила опстанак и гаранцију да ће српски стратег и следеће сезоне водити клуб са севера.

Уколико остану на окупу, Михајловић и Болоња ће вероватно бити веома активни на тржишту, како би наставили са добрим резултатима и повећали своје шансе за успешну сезону.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар