Шверцовао цигарете, па избацио О'Саливена!

Аматерски снукер играч који је избацио великог Ронија О'Саливена са светског првенства у Шефилду у прошлости се бавио шверцом дувана и цигарета.

Остали спортови 26.04.2019 | 21:05
Шверцовао цигарете, па избацио О'Саливена!
Џејмс Кејхил, двадесеттрогодишњи аматерски снукер играч елиминисао је Ронија О'Саливена са Крусибла у уторак са 10:8 у фрејмовима и тако исписао историју поставши први аматер који се квалификовао на СП, а самим тим и први који је прошао прву рунду и то ни мање ни више него против једног од највећих у историји снукера.

Како смо то већ писали, Кејлих је у сродству са легендом снукера Стивеном Хендријем, али оно што је веома интересантно је то да је Кејхил 2017. године ухапшен на манчестерском аеродрому са 7,000 пакли цигарета и 61 килограмом дувана у свом коферу и вредност робе је процењена на отприлике 20,000 евра.

За овај прекршај је кажњен са 17 недеља притвора, условном казном од годину дана и 150 сати друштвено корисног рада, пошто су га на такав потез наговорили други снукер играчи у Дубаију и за тако нешто му платили 3,000 фунти.

Примера ради, након победе над Ронијем О'Саливеном Џејмс Кејхил је зарадио десетоструко више новца него од "покушаја шверца", пошто је награђен са 30,000 фунти и након те велике победе је кратко изјавио: "Дошао сам да освојим турнир"!

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар