Моја најбоља партија у каријери није била довољна!

Никола Јокић, најбољи српски кошаркаш, каже да је одиграо најбољу партију у каријери, али да то није било довољно да се дође до победе у плеј-офу.

Кошарка 26.04.2019 | 18:00
Моја најбоља партија у каријери није била довољна!
Јокићев Денвер није успео да избаци Сан Антонио Спарсе из плеј-офа, пошто је доживео пораз у Тексасу резултатом 120:103.

Јокић је рекао шта мисли да су били највећи проблеми за његову екипу.

"Имали су неколико скокова у нападу, погађали су из другог покушаја. Имали су добру енерију. Ми смо пали, а они су то знали да искористе. Погађали су са свих позиција, имали су самопоуздања. Знали су да морају да победе, тако су и играли", изјавио је Јокић.

Српски центар је меч завршио са 43 поена оборивши рекорд Нагетса по броју поена у плеј-офу, а истовремено и поставивши свој лични рекорд у лиги.

"Најважнији је тим и победа. Оно што можеш да урадиш да помогнеш, то мораш и да урадиш. Била је ово вероватно моја најбоља партија у каријери, али није била довољна", казао је Јокић.

Ко ће у полуфинале западне конференције биће познато после седмог меча, који ће се одиграти у Денверу у ноћи између суботе и недеље (4.00).

"Прва ми је мајсторица, вероватно ће бити и теже. Можда је добро јер играмо на нашем терену. Морамо да дамо све од себе, да играмо физички јако, шта год да урадимо како бисмо победили", закључио је момак из Сомбора.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар