Moja najbolja partija u karijeri nije bila dovoljna!

Nikola Jokić, najbolji srpski košarkaš, kaže da je odigrao najbolju partiju u karijeri, ali da to nije bilo dovoljno da se dođe do pobede u plej-ofu.

Košarka 26.04.2019 | 18:00
Moja najbolja partija u karijeri nije bila dovoljna!
Jokićev Denver nije uspeo da izbaci San Antonio Sparse iz plej-ofa, pošto je doživeo poraz u Teksasu rezultatom 120:103.

Jokić je rekao šta misli da su bili najveći problemi za njegovu ekipu.

"Imali su nekoliko skokova u napadu, pogađali su iz drugog pokušaja. Imali su dobru eneriju. Mi smo pali, a oni su to znali da iskoriste. Pogađali su sa svih pozicija, imali su samopouzdanja. Znali su da moraju da pobede, tako su i igrali", izjavio je Jokić.

Srpski centar je meč završio sa 43 poena oborivši rekord Nagetsa po broju poena u plej-ofu, a istovremeno i postavivši svoj lični rekord u ligi.

"Najvažniji je tim i pobeda. Ono što možeš da uradiš da pomogneš, to moraš i da uradiš. Bila je ovo verovatno moja najbolja partija u karijeri, ali nije bila dovoljna", kazao je Jokić.

Ko će u polufinale zapadne konferencije biće poznato posle sedmog meča, koji će se odigrati u Denveru u noći između subote i nedelje (4.00).

"Prva mi je majstorica, verovatno će biti i teže. Možda je dobro jer igramo na našem terenu. Moramo da damo sve od sebe, da igramo fizički jako, šta god da uradimo kako bismo pobedili", zaključio je momak iz Sombora.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar