Гдје је нестао морал у друштву?

Наш гост: Иван Шијаковић, социолог.

Република Српска 25.04.2019 | 18:19
Гдје је нестао морал у друштву?
Гдје је нестао морал у друштву?

Како је нестала средња класа?

Шта је све потребно да се поправи стање?

Своја питања можете поставити у категорији коментари.

Емисија „Пулс" вечерас у 20 часова и 50 минута, уређује и води Сузана Рађен – Тодорић.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дон Кихот

25.04.2019 16:50

Морал је нестао оног тренутка када су људи од човјека постали Срби, Хрвати и Муслимани и када су са пушком у руци почели да истјерују из њихових кућа своје комшије, а онда почели да пљачкају њихову имовину. Зар мислите да се послије таквог слома свих вриједности, морал једног друштва може опоравити. Суноврат је настављен послијератном пљачком друштвене имовине и тако је умјесто пријашњег система вриједности заснованог на хуманости и солидарности настао данашњи зсснован на себичности и грабежу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

28.04.2019 07:55

нека црногорац иде у црну гору па нека њима предаје, а они га тамо у родом пљевљу нису хтјели примити нити и подгорици и никшићу, а луди срби у БиХ га примили да ради, а замисломо обрнуту случај да црногорци у ЦГ запосле него србина из БиХ то је незамисливо. само нама овде сви са стране могу доћи да раде, предају у причају шта треба да радимо.

Name

Тара

25.04.2019 17:55

Поправити стање не мозе нико, јер нема оних који би требали да га поправе. Једна група пљацка, друга сути и помало подрзава пљацкасе, а треца она која би требала да буде средња класа нестаје, односно одлази са ових простора, а они који остају пате и немају никаквих права. Појединци који зеле несто да поправе или буду усуткани или уклоњени. И зато нема ту ста да се прица. Све се зна. Ко је паметан одлази и то је једино позитивно за ону групу, која не пљацка и не подрзава пљацкасе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

25.04.2019 19:22

Морал је нестао у џеповима криминалаца на власти у РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган Кичић

26.04.2019 09:56

Колико имамо тзв.макијавелизма у политици "Да циљ оправдава средство"?Да ли господин Шијаковић мисли да данас политичари владају по принципим које је Николо Макијавели описао у књизи "Владалац" још у 16 том вијеку.?Шта мисли господин Шијаковић о "Светосављу" као идеји на којој можемо стварати боље и праведније друштво код Срба ?

ОДГОВОРИТЕ