Gdje je nestao moral u društvu?

Naš gost: Ivan Šijaković, sociolog.

Republika Srpska 25.04.2019 | 18:19
Gdje je nestao moral u društvu?
Gdje je nestao moral u društvu?

Kako je nestala srednja klasa?

Šta je sve potrebno da se popravi stanje?

Svoja pitanja možete postaviti u kategoriji komentari.

Emisija „Puls" večeras u 20 časova i 50 minuta, uređuje i vodi Suzana Rađen – Todorić.

BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Don Kihot

25.04.2019 16:50

Moral je nestao onog trenutka kada su ljudi od čovjeka postali Srbi, Hrvati i Muslimani i kada su sa puškom u ruci počeli da istjeruju iz njihovih kuća svoje komšije, a onda počeli da pljačkaju njihovu imovinu. Zar mislite da se poslije takvog sloma svih vrijednosti, moral jednog društva može oporaviti. Sunovrat je nastavljen poslijeratnom pljačkom društvene imovine i tako je umjesto prijašnjeg sistema vrijednosti zasnovanog na humanosti i solidarnosti nastao današnji zssnovan na sebičnosti i grabežu.

ODGOVORITE
Name

re

28.04.2019 07:55

neka crnogorac ide u crnu goru pa neka njima predaje, a oni ga tamo u rodom pljevlju nisu htjeli primiti niti i podgorici i nikšiću, a ludi srbi u BiH ga primili da radi, a zamislomo obrnutu slučaj da crnogorci u CG zaposle nego srbina iz BiH to je nezamislivo. samo nama ovde svi sa strane mogu doći da rade, predaju u pričaju šta treba da radimo.

Name

Tara

25.04.2019 17:55

Popraviti stanje ne moze niko, jer nema onih koji bi trebali da ga poprave. Jedna grupa pljacka, druga suti i pomalo podrzava pljackase, a treca ona koja bi trebala da bude srednja klasa nestaje, odnosno odlazi sa ovih prostora, a oni koji ostaju pate i nemaju nikakvih prava. Pojedinci koji zele nesto da poprave ili budu usutkani ili uklonjeni. I zato nema tu sta da se prica. Sve se zna. Ko je pametan odlazi i to je jedino pozitivno za onu grupu, koja ne pljacka i ne podrzava pljackase.

ODGOVORITE
Name

re

25.04.2019 19:22

Moral je nestao u džepovima kriminalaca na vlasti u RS

ODGOVORITE
Name

Драган Кичић

26.04.2019 09:56

Колико имамо тзв.макијавелизма у политици "Да циљ оправдава средство"?Да ли господин Шијаковић мисли да данас политичари владају по принципим које је Николо Макијавели описао у књизи "Владалац" још у 16 том вијеку.?Шта мисли господин Шијаковић о "Светосављу" као идеји на којој можемо стварати боље и праведније друштво код Срба ?

ODGOVORITE