Терзић саопштио шири списак за Лигу нација...

Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије, Зоран Терзић, саопштио је шири списак од 32 играчице за Лигу нација.

Остали спортови 26.04.2019 | 10:00
Терзић саопштио шири списак за Лигу нација...
Како је саопштио Одбојкашки савез, на списку су техничари: Маја Огњеновић, Сладјана Мирковић, Александра Ћировић, Мила Дјордјевић и Емилија Антанасијевић.Коректори: Ана Бјелица, Тијана Бошковић, Сара Лозо, Милица Кубура и Сара Царић.

Либера: Силвија Поповић, Теодора Пушић, Марија Поповић, Александра Тадић и Бојана Гочанин.

Блокери: Милена Рашић, Стефана Вељковић, Јована Стевановић, Маја Алексић, Мина Поповић, Маја Савић, Јована Коцић и Сара Вучићевић.

Примачи: Бранкица Михајловић, Јелена Благојевић, Бјанка Буша, Бојана Миленковић, Катарина Лазовић, Катарина Јовић, Милица Тасић, Мина Мијатовић и Ана Пејичић.

Актуелни светски првак репрезентација Србије у првом колу првог викенда играће 21. маја у дворани "Александар Николић" против Холандије. Дан касније Србија игра са селекцијом Кореје, док ће 23. маја играти против Турске.

Други викенд ће се одиграти од 28. до 30. маја, а Србија ће играти у 5. групи у Италији, а поред домаћина ривали ће јој бити САД и Доминиканска Република.

У 12. групи трећег викенда од 4. до 6. јуна, Србија ће гостовати у Белгији и играће против домаћина, Русије и Пољске.

Четврти викенд је на програму од 11. до 13. јуна, а сениорке Србије ће играти у 15. групи, у Јапану, са домаћином, Бразилом и Тајландом.

Последњи, пети викенд ће се одгирати од 18. до 20. јуна, а Србија ће играти у 18. групи у Кини. Осим Кине, ривали Србији биће Немачка и Бугарска.

Финални турнир одиграће се од 3. до 7. јула у Нанђингу у Кини.

Осим Кине, на Финалном турниру ће наступити и пет најуспешнијих селекција са укупне табеле после 15 одиграних утакмица.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар