Terzić saopštio širi spisak za Ligu nacija...

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije, Zoran Terzić, saopštio je širi spisak od 32 igračice za Ligu nacija.

Ostali sportovi 26.04.2019 | 10:00
Terzić saopštio širi spisak za Ligu nacija...
Kako je saopštio Odbojkaški savez, na spisku su tehničari: Maja Ognjenović, Sladjana Mirković, Aleksandra Ćirović, Mila Djordjević i Emilija Antanasijević.Korektori: Ana Bjelica, Tijana Bošković, Sara Lozo, Milica Kubura i Sara Carić.

Libera: Silvija Popović, Teodora Pušić, Marija Popović, Aleksandra Tadić i Bojana Gočanin.

Blokeri: Milena Rašić, Stefana Veljković, Jovana Stevanović, Maja Aleksić, Mina Popović, Maja Savić, Jovana Kocić i Sara Vučićević.

Primači: Brankica Mihajlović, Jelena Blagojević, Bjanka Buša, Bojana Milenković, Katarina Lazović, Katarina Jović, Milica Tasić, Mina Mijatović i Ana Pejičić.

Aktuelni svetski prvak reprezentacija Srbije u prvom kolu prvog vikenda igraće 21. maja u dvorani "Aleksandar Nikolić" protiv Holandije. Dan kasnije Srbija igra sa selekcijom Koreje, dok će 23. maja igrati protiv Turske.

Drugi vikend će se odigrati od 28. do 30. maja, a Srbija će igrati u 5. grupi u Italiji, a pored domaćina rivali će joj biti SAD i Dominikanska Republika.

U 12. grupi trećeg vikenda od 4. do 6. juna, Srbija će gostovati u Belgiji i igraće protiv domaćina, Rusije i Poljske.

Četvrti vikend je na programu od 11. do 13. juna, a seniorke Srbije će igrati u 15. grupi, u Japanu, sa domaćinom, Brazilom i Tajlandom.

Poslednji, peti vikend će se odgirati od 18. do 20. juna, a Srbija će igrati u 18. grupi u Kini. Osim Kine, rivali Srbiji biće Nemačka i Bugarska.

Finalni turnir odigraće se od 3. do 7. jula u Nanđingu u Kini.

Osim Kine, na Finalnom turniru će nastupiti i pet najuspešnijih selekcija sa ukupne tabele posle 15 odigranih utakmica.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar