Рома послала понуду Контеу!

Испрсила се највише што може! Ако италијански тренер прихвати, двојица играча ће морати да оду.

Фудбал 24.04.2019 | 20:30
Рома послала понуду Контеу!
Чврсто су решени у Роми да им наредни тренер буде Антонио Конте. Некадашњи трофејни тренер Јувентуса је први пик Вучице и први преговори су већ обављени. Конте је добио понуду, у којој је износ мањи од оног који је имао у Челсију, али опет довољно велик да би Рома морала да направи одређене резове у екипи.

Како тврди Калчомеркато, Рома је понудила Антонију Контеу уговор по којем би зарађивао 9.500.000 евра годишње, што је за 1,5 милиона мање од уговора који италијанског стручњака још везује за Челси.

Конте је, наводно, заинтересован за посао у Роми и спреман је да се одрекне тих 1.500.000 евра разлике, али тражи гаранције око довођења играча, око ангажовања у избору појачања, јер жели да створи тим који ће моћи да изазове Јувентус у борби за титулу.

Рома још није изабрала новог спортског директора од одласка Рамона Монћија, а тренутно је најближи том посли Ђанлука Петраки, који обављао посао у Торину.

Међутим, како тврди Калчомеркато, уколико Антонио Конте прихвати понуду Роме, клуб ће, да би могао да га плаћа, морати да прода двојицу играча из круга најплаћенијих. „Нишани“ се на Едина Џека, Хавијера Пастора и Стивена Н’Зонзија.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар