Закарић самоувјерен: Били смо бољи у претходним дербијима!

Данас желимо да одиграмо у том сјају.  Везиста Парног ваљка се нада доброј партији свог тима и победи над вечитим ривалом.

Фудбал 25.04.2019 | 08:00
Закарић самоувјерен: Били смо бољи у претходним дербијима!
Стање на табели понекад може да завара. А заварало је у последња два вечита дербија, када је Црвена звезда као фаворит у оба меча јурила и стизала предност вечитог ривала.

Партизан је баш у тим мечевима показао да је у стању да се потпуно равноправно носи са актуелним шампионом и лидером првенствене трке.

"Знамо која је то утакмица, шта представља за играче и клубове. Ако будемо агресивни и борбени можемо да наравмо добар резултат. У претходна два дербија били квалитетнији, надам се да ћемо и данас бити у том сјају", поручио је Закарић.

У оваквим мечевима одлучује тренутна инспирација.

"Није битно стање на табели, него борба, воља, хтење, изгарање... Морамо да будемо концентрисани, ако испоштујемо замисли шефа бићемо и задовољни".

Полсе сарајевског, да ли је време за гол или аистентицију и у београдском дербју?

"Даћу све од себе. Сви бисмо волели да дамо или наместмо гол, међутим, битнији је колектив. Битно је да се оствари победа, да сви будемо задовољни после утакмице. Кроз тренинге гледамо ситуације које би нам донеле могућност да запретимо Звездином голу, уз помоћ тренера и његових помоћника ћемо обратити пажњу на то", поручио је Закарић.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се у четвртак од 19 часова на стадиону Рајко Митић.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар