Zakarić samouvjeren: Bili smo bolji u prethodnim derbijima!

Danas želimo da odigramo u tom sjaju.  Vezista Parnog valjka se nada dobroj partiji svog tima i pobedi nad večitim rivalom.

Fudbal 25.04.2019 | 08:00
Zakarić samouvjeren: Bili smo bolji u prethodnim derbijima!
Stanje na tabeli ponekad može da zavara. A zavaralo je u poslednja dva večita derbija, kada je Crvena zvezda kao favorit u oba meča jurila i stizala prednost večitog rivala.

Partizan je baš u tim mečevima pokazao da je u stanju da se potpuno ravnopravno nosi sa aktuelnim šampionom i liderom prvenstvene trke.

"Znamo koja je to utakmica, šta predstavlja za igrače i klubove. Ako budemo agresivni i borbeni možemo da naravmo dobar rezultat. U prethodna dva derbija bili kvalitetniji, nadam se da ćemo i danas biti u tom sjaju", poručio je Zakarić.

U ovakvim mečevima odlučuje trenutna inspiracija.

"Nije bitno stanje na tabeli, nego borba, volja, htenje, izgaranje... Moramo da budemo koncentrisani, ako ispoštujemo zamisli šefa bićemo i zadovoljni".

Polse sarajevskog, da li je vreme za gol ili aistenticiju i u beogradskom derbju?

"Daću sve od sebe. Svi bismo voleli da damo ili namestmo gol, međutim, bitniji je kolektiv. Bitno je da se ostvari pobeda, da svi budemo zadovoljni posle utakmice. Kroz treninge gledamo situacije koje bi nam donele mogućnost da zapretimo Zvezdinom golu, uz pomoć trenera i njegovih pomoćnika ćemo obratiti pažnju na to", poručio je Zakarić.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u četvrtak od 19 časova na stadionu Rajko Mitić.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar