Приведено више десетина особа

Мирна Миљановић, начелник Одјељења за односе са јавношћу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, казала је данас да је током акције полиције, а након убиства Славише Крунића, приведено неколико десетина особа.

Република Српска 24.04.2019 | 14:39
Приведено више десетина особа
Три особе осумњичене су за директно учешће у убиству и покушају убиства, а током претреса, изузет је већи број предмета.

 ''Полицијски службеници управе за организовани и тешки криминалитет МУП-а Републике Српске поднијели су извјештај против три лица Републичком тужилаштву због постојања основа сумње да су починило кривично дјело убиство на штету Славише Крунића и Жарка Павловћа као и кривично дјело тешко убиство у покушају на штету Горана Илића. Ради се о лицима иницијала Ж.Л, Е.Б, и Б.Џ. Лица се сумњиче да су по претходном плану из ватреног оружја живота лишили Крунића и Павловића и нанијели тешке повреде Илићу'', казала је Миљановић.

Позвала је грађане за помоћ уколико примијете особу за којим је расписана потјерница.

''Извршени су претреси на више локација које користе осумњичена лица. Изузето је више предмета. Приведено је више лица. Позивамо грађане да позову полицију уколико примијете лице које је у бјекству. Приведене су десетине лица која се доводе у везу с осимњиченим лицима'', додала је она.

Подсјећамо, Славиша Крунић убијен је у близини породичног имања надомак Бањалуке. Убијен је и један од његових пратилаца, док је други рањен. У размјени ватре убијен је и један нападач. Крунић је био власник неколико фирми, између осталих, агенције за обезбјеђење објеката "Сецтор Сецуритy", као и ланца пекара "Житопека".

(Н1)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Јанко

24.04.2019 13:06

Тако сте приводили и кад је Давид драгицевиц убијен. Срам вас било

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

24.04.2019 14:46

Јанко, слажем се с тобом али шта уопште значи да је "приведено више десетине особа"? Привели па пустили. Остављају утисак да нешто раде. Могли су провести педесет случајних пролазника. Пусти њихову шупљу причу. И код убиства Давида Драгичевића су исто рекли. И ? Ништа.

Name

ЗА СКЕПТИКА

24.04.2019 15:48

ТО ЗНАЧИ КАДА У МРАКУ НЕ ВИДИШ МЕТУ, А ТИ НА РАФАЛНО ПА РАСПАЛИ. МОЗДА НЕКОГА ПОГОДИ. А ПРИВОЂЕЊЕ ОВЕ КАТЕГОРИЈЕ КРИМОСА БЕЗ ДОКАЗА ЗНАЧИ ЈЕДНО ВЕЛИКО НИШТА. ОНИ СЕ ВРЛО ДОБРО СНАЛАЗЕ.

Name

Лука

24.04.2019 13:09

Поздрављам рад полиције у овом слуцају и искрено зелим да то добије и праведан епилог кроз Тузиластво и Суд, да налогодавци и изврсиоци буду казњени према Закону. Али, засто, полицијо РС-е, није било приводјења осумњицених због теског малтретирања и убиства Давида Драгицевица? Хапсили сте, приводили, пријетили у затвору мајци и оцу убијеног младица, хапсили сте и приводили народног посланика, припаднике групе 'Правда за Давида', новинаре и остале који висе од годину дана мирним протестима само тразе ИСТИНУ И ПРАВДУ?! Хапсите када неко у Б. Луци гласно узвикне 'ПРАВДА ЗА ДАВИДА'! Докле цете нас висе понизавати? Запамтите, сила није Богу мила!

ОДГОВОРИТЕ
Name

45

24.04.2019 13:27

ФАРСА ЗА КЛАДИОНИЦЕ.

Name

Страшно!

24.04.2019 13:29

Нек си ти нама рекла то! ПР мафије.

ОДГОВОРИТЕ