Privedeno više desetina osoba

Mirna Miljanović, načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, kazala je danas da je tokom akcije policije, a nakon ubistva Slaviše Krunića, privedeno nekoliko desetina osoba.

Republika Srpska 24.04.2019 | 14:39
Privedeno više desetina osoba
Tri osobe osumnjičene su za direktno učešće u ubistvu i pokušaju ubistva, a tokom pretresa, izuzet je veći broj predmeta.

 ''Policijski službenici uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske podnijeli su izvještaj protiv tri lica Republičkom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da su počinilo krivično djelo ubistvo na štetu Slaviše Krunića i Žarka Pavlovća kao i krivično djelo teško ubistvo u pokušaju na štetu Gorana Ilića. Radi se o licima inicijala Ž.L, E.B, i B.Dž. Lica se sumnjiče da su po prethodnom planu iz vatrenog oružja života lišili Krunića i Pavlovića i nanijeli teške povrede Iliću'', kazala je Miljanović.

Pozvala je građane za pomoć ukoliko primijete osobu za kojim je raspisana potjernica.

''Izvršeni su pretresi na više lokacija koje koriste osumnjičena lica. Izuzeto je više predmeta. Privedeno je više lica. Pozivamo građane da pozovu policiju ukoliko primijete lice koje je u bjekstvu. Privedene su desetine lica koja se dovode u vezu s osimnjičenim licima'', dodala je ona.

Podsjećamo, Slaviša Krunić ubijen je u blizini porodičnog imanja nadomak Banjaluke. Ubijen je i jedan od njegovih pratilaca, dok je drugi ranjen. U razmjeni vatre ubijen je i jedan napadač. Krunić je bio vlasnik nekoliko firmi, između ostalih, agencije za obezbjeđenje objekata "Sector Security", kao i lanca pekara "Žitopeka".

(N1)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Janko

24.04.2019 13:06

Tako ste privodili i kad je David dragicevic ubijen. Sram vas bilo

ODGOVORITE
Name

Skeptik

24.04.2019 14:46

Janko, slažem se s tobom ali šta uopšte znači da je "privedeno više desetine osoba"? Priveli pa pustili. Ostavljaju utisak da nešto rade. Mogli su provesti pedeset slučajnih prolaznika. Pusti njihovu šuplju priču. I kod ubistva Davida Dragičevića su isto rekli. I ? Ništa.

Name

ZA SKEPTIKA

24.04.2019 15:48

TO ZNAČI KADA U MRAKU NE VIDIŠ METU, A TI NA RAFALNO PA RASPALI. MOZDA NEKOGA POGODI. A PRIVOĐENJE OVE KATEGORIJE KRIMOSA BEZ DOKAZA ZNAČI JEDNO VELIKO NIŠTA. ONI SE VRLO DOBRO SNALAZE.

Name

Лука

24.04.2019 13:09

Pozdravljam rad policije u ovom slucaju i iskreno zelim da to dobije i pravedan epilog kroz Tuzilastvo i Sud, da nalogodavci i izvrsioci budu kaznjeni prema Zakonu. Ali, zasto, policijo RS-e, nije bilo privodjenja osumnjicenih zbog teskog maltretiranja i ubistva Davida Dragicevica? Hapsili ste, privodili, prijetili u zatvoru majci i ocu ubijenog mladica, hapsili ste i privodili narodnog poslanika, pripadnike grupe 'Pravda za Davida', novinare i ostale koji vise od godinu dana mirnim protestima samo traze ISTINU I PRAVDU?! Hapsite kada neko u B. Luci glasno uzvikne 'PRAVDA ZA DAVIDA'! Dokle cete nas vise ponizavati? Zapamtite, sila nije Bogu mila!

ODGOVORITE
Name

45

24.04.2019 13:27

FARSA ZA KLADIONICE.

Name

Strašno!

24.04.2019 13:29

Nek si ti nama rekla to! PR mafije.

ODGOVORITE