"Нећу престати да говорим"

Станивуковић је истакао да неће престати говорити о нерасвијетљеним убиствима, укључујући Милана Вукелића, те упитао шта је са тим случајем ако се зна да је убијени јавно говорио да му се пријети.

Република Српска 24.04.2019 | 13:41
"Нећу престати да говорим"
Посланик ПДП Драшко Станивуковић показао је у парламенту Српске фотографије са мјеста саобраћајне несреће у којој је прије седам година погинуо Никола Ђуровић, те јавно упитао министра унутрашњих послова Српске Драгана Лукача шта је са истрагом о том случају.

Станивуковић је током расправе у парламенту Српске о нацрту закона о измјенама и допунама закона о јавном реду и миру, казао да му је фотографије дао отац страдалог Ђуровића, који не вјерује у званичну истрагу полицијских органа који су утврдили да је несрећу скривио Ненад Радинковић.

– Ове фотографије указују да је Ђуровић смртно страдао, не кривицом Радинковића како овдје пише, већ других лица. Овим фотографијама треба да се бави МУП – навео је Станивуковић. Он истиче да се на фотографијама јасно види сва нелогичност у овом случају, те позвао надлежне да се позабаве тиме.

Станивуковић је истакао да неће престати говорити о нерасвијетљеним убиствима, укључујући Милана Вукелића, те упитао шта је са тим случајем ако се зна да је убијени јавно говорио да му се пријети.

– Гдје су убице и налогодавци? – упитао је Станивуковић. 

 Он се осврнуо и на убиство Славише Крунића наводећи да је јуче обишао његову породицу, гдје су га сви присутни упозорили да се чува јер у противном неће дуго бити жив.

– Немој говорити о убиствима и криминалу. Ћути, јер нећеш бити жив. Па гдје је ту слобода говора ако морамо сви ћутати. Крунић је био мој тетак, а његова кћерка је моја сестра. Имам право да причам о њему. То је био човјек који је имао свој став, карактер и није дао никоме да га уцјењује. Славиша Крунић није могао добити ни један јавни тендер, нити један посао. Имао је опструкције и притиске. Хтјели су му отети посао и уништити га. Из тог разлога имам пуно право да кажем да је власт том човјеку одузела пола живота, док су му другу половину одузеле убице и налогодавци – истакао је Станивуковић.

Он је упитао због чега данашња сједница НСРС није почела минутом  ћутње за убијеног Крунића.

(Српскаинфо)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

ауди

24.04.2019 11:50

Цувај се дијете драго и пази колико год мозес а нека ти и Бог помогне у свему томе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драшко

24.04.2019 13:47

велики поздрав и подршка из Трнова жив и здраво да си много година доста је више крумоса и кабадахија...

Name

ВРС-РВи

24.04.2019 17:31

Бог драги нека те цува Драско, благо мајци која те родила, да је бог драги дао такви млади момака висе ,са таквим енергијом ,и таквим погледима, РС би земља из које се не бијези, у којој би сви били насмејсни и весели!!! Сви који гледају ртрс тебе гледају као некога ко "руси РС" , јер тај јавни сервис је све сем " јавни" којега ми сви плацамо ,а он слузи резиму и дикатору!!' Ти , Вукан и твоји сарадници које имас око себе сте сигурно њима трн у оку, само сто знају да једино ви мозете да им загорцате зивот доласком на власт, твоји 20000 гласова њи боли!!!! Зив нам био и нека те драги бог цува, као и нас сто је сацувао када смо стварали РС, да би данас владали њоме они који немају дана проведено у ВРС а камо ли прве линије и борбени дејстава !!!! Зивио Драско и само храбро!!!

Name

Тања

24.04.2019 19:42

Види се Драско да си из постене породице цувај се од криминалаца доце и њима крај

Name

Искрен

24.04.2019 22:32

Немам ништа против Драска али вам на све ваше бесједе морам одговорити да нисте упућени из којих породица долази Драско из које се породице оженио покојни Слависа којег ми је јако жао... Прва жена му је била кћерка Великог Николе Вукелица одатле је и кренуло богатство.. Дај те ме демантујте али нелупетајте о некаквој за вјери државних институција према Круницу... У петљао се негдје са људима лошег досијеа као што је нормално у његовом послу било. Пошто се друкчије не може функционирати и то га је коштало живота. Велики човјек јако великих погледа али у погрешно вријеме...

Name

Чувај се Драшко

24.04.2019 12:21

Јасно је у каквој држави живимо... Било је "само нек не пуца", а ево сад пуца... Не шути народе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

24.04.2019 12:48

Дајеш себи превише важности.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

24.04.2019 14:43

Ти 007 кад немаш шта реци немој ни лупетати. Жив и здрав био али олади мало. И запамти и врапца кад неко убије мора твој МУП да реагује а камоли живе и поштене људе.Какво ли ти имаш основно знање и какво васпитање кад сваки дан бацаш отрове око себе?

Name

Да си процитао мозда би и знао

24.04.2019 15:22

Лијепо би било да науцис прицати. Некад је нацин вазнији од материје и некад је квалитет вазнији од квантитета.

Name

Зар не!?

24.04.2019 15:50

Градјани му дају пуно вазности и све висе. Е то је вец несто, за разлику од изнудјене и лазне вазности!

Name

Кале

24.04.2019 17:58

Свако нормалан би требао да се запита ако будемо сви цутали,куда то води,знаци пристајање на овај фасизам,тотално губљење људскости и поноса!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

25.04.2019 09:37

Ајде синко прво заврси сколу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

25.04.2019 20:09

Ко си ти да му тако кажеш

Name

Љубиша

25.04.2019 21:27

Славиша Круниц први пут се оженио церков Вукашина Вукелица што значи да није зет великог богатог Николе Вукелица а то није исто. Не лупетајте и не гатајте ако нешто незнате.