"Neću prestati da govorim"

Stanivuković je istakao da neće prestati govoriti o nerasvijetljenim ubistvima, uključujući Milana Vukelića, te upitao šta je sa tim slučajem ako se zna da je ubijeni javno govorio da mu se prijeti.

Republika Srpska 24.04.2019 | 13:41
"Neću prestati da govorim"
Poslanik PDP Draško Stanivuković pokazao je u parlamentu Srpske fotografije sa mjesta saobraćajne nesreće u kojoj je prije sedam godina poginuo Nikola Đurović, te javno upitao ministra unutrašnjih poslova Srpske Dragana Lukača šta je sa istragom o tom slučaju.

Stanivuković je tokom rasprave u parlamentu Srpske o nacrtu zakona o izmjenama i dopunama zakona o javnom redu i miru, kazao da mu je fotografije dao otac stradalog Đurovića, koji ne vjeruje u zvaničnu istragu policijskih organa koji su utvrdili da je nesreću skrivio Nenad Radinković.

– Ove fotografije ukazuju da je Đurović smrtno stradao, ne krivicom Radinkovića kako ovdje piše, već drugih lica. Ovim fotografijama treba da se bavi MUP – naveo je Stanivuković. On ističe da se na fotografijama jasno vidi sva nelogičnost u ovom slučaju, te pozvao nadležne da se pozabave time.

Stanivuković je istakao da neće prestati govoriti o nerasvijetljenim ubistvima, uključujući Milana Vukelića, te upitao šta je sa tim slučajem ako se zna da je ubijeni javno govorio da mu se prijeti.

– Gdje su ubice i nalogodavci? – upitao je Stanivuković. 

 On se osvrnuo i na ubistvo Slaviše Krunića navodeći da je juče obišao njegovu porodicu, gdje su ga svi prisutni upozorili da se čuva jer u protivnom neće dugo biti živ.

– Nemoj govoriti o ubistvima i kriminalu. Ćuti, jer nećeš biti živ. Pa gdje je tu sloboda govora ako moramo svi ćutati. Krunić je bio moj tetak, a njegova kćerka je moja sestra. Imam pravo da pričam o njemu. To je bio čovjek koji je imao svoj stav, karakter i nije dao nikome da ga ucjenjuje. Slaviša Krunić nije mogao dobiti ni jedan javni tender, niti jedan posao. Imao je opstrukcije i pritiske. Htjeli su mu oteti posao i uništiti ga. Iz tog razloga imam puno pravo da kažem da je vlast tom čovjeku oduzela pola života, dok su mu drugu polovinu oduzele ubice i nalogodavci – istakao je Stanivuković.

On je upitao zbog čega današnja sjednica NSRS nije počela minutom  ćutnje za ubijenog Krunića.

(Srpskainfo)

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

audi

24.04.2019 11:50

Cuvaj se dijete drago i pazi koliko god mozes a neka ti i Bog pomogne u svemu tome.

ODGOVORITE
Name

Draško

24.04.2019 13:47

veliki pozdrav i podrška iz Trnova živ i zdravo da si mnogo godina dosta je više krumosa i kabadahija...

Name

VRS-RVi

24.04.2019 17:31

Bog dragi neka te cuva Drasko, blago majci koja te rodila, da je bog dragi dao takvi mladi momaka vise ,sa takvim energijom ,i takvim pogledima, RS bi zemlja iz koje se ne bijezi, u kojoj bi svi bili nasmejsni i veseli!!! Svi koji gledaju rtrs tebe gledaju kao nekoga ko "rusi RS" , jer taj javni servis je sve sem " javni" kojega mi svi placamo ,a on sluzi rezimu i dikatoru!!' Ti , Vukan i tvoji saradnici koje imas oko sebe ste sigurno njima trn u oku, samo sto znaju da jedino vi mozete da im zagorcate zivot dolaskom na vlast, tvoji 20000 glasova nji boli!!!! Ziv nam bio i neka te dragi bog cuva, kao i nas sto je sacuvao kada smo stvarali RS, da bi danas vladali njome oni koji nemaju dana provedeno u VRS a kamo li prve linije i borbeni dejstava !!!! Zivio Drasko i samo hrabro!!!

Name

Tanja

24.04.2019 19:42

Vidi se Drasko da si iz postene porodice cuvaj se od kriminalaca doce i njima kraj

Name

Iskren

24.04.2019 22:32

Nemam ništa protiv Draska ali vam na sve vaše besjede moram odgovoriti da niste upućeni iz kojih porodica dolazi Drasko iz koje se porodice oženio pokojni Slavisa kojeg mi je jako žao... Prva žena mu je bila kćerka Velikog Nikole Vukelica odatle je i krenulo bogatstvo.. Daj te me demantujte ali nelupetajte o nekakvoj za vjeri državnih institucija prema Krunicu... U petljao se negdje sa ljudima lošeg dosijea kao što je normalno u njegovom poslu bilo. Pošto se drukčije ne može funkcionirati i to ga je koštalo života. Veliki čovjek jako velikih pogleda ali u pogrešno vrijeme...

Name

Čuvaj se Draško

24.04.2019 12:21

Jasno je u kakvoj državi živimo... Bilo je "samo nek ne puca", a evo sad puca... Ne šuti narode...

ODGOVORITE
Name

007

24.04.2019 12:48

Daješ sebi previše važnosti.

ODGOVORITE
Name

Re:

24.04.2019 14:43

Ti 007 kad nemaš šta reci nemoj ni lupetati. Živ i zdrav bio ali oladi malo. I zapamti i vrapca kad neko ubije mora tvoj MUP da reaguje a kamoli žive i poštene ljude.Kakvo li ti imaš osnovno znanje i kakvo vaspitanje kad svaki dan bacaš otrove oko sebe?

Name

Da si procitao mozda bi i znao

24.04.2019 15:22

Lijepo bi bilo da naucis pricati. Nekad je nacin vazniji od materije i nekad je kvalitet vazniji od kvantiteta.

Name

Zar ne!?

24.04.2019 15:50

Gradjani mu daju puno vaznosti i sve vise. E to je vec nesto, za razliku od iznudjene i lazne vaznosti!

Name

Kale

24.04.2019 17:58

Svako normalan bi trebao da se zapita ako budemo svi cutali,kuda to vodi,znaci pristajanje na ovaj fasizam,totalno gubljenje ljudskosti i ponosa!!!

ODGOVORITE
Name

Gradjanin

25.04.2019 09:37

Ajde sinko prvo zavrsi skolu

ODGOVORITE
Name

Goran

25.04.2019 20:09

Ko si ti da mu tako kažeš

Name

Ljubiša

25.04.2019 21:27

Slaviša Krunic prvi put se oženio cerkov Vukašina Vukelica što znači da nije zet velikog bogatog Nikole Vukelica a to nije isto. Ne lupetajte i ne gatajte ako nešto neznate.