Камера снимила стравичну несрећу

Стравична саобраћајна несрећа код Руме, у којој је страдало троје, а повријеђено четворо људи, забиљежена је оближњом камером са локалног пута.

Србија 24.04.2019 | 13:26
Камера снимила стравичну несрећу
Видео-снимак објавила је "Сремска ТВ". До несреће дошло је ноћас у око три сата послије поноћи, када је отац са синовима и родбином кренуо по младу једног од синова, након чега је аутомобил рено лагуна слетио са пута и закуцао се у бандеру.

На лицу мјеста страдали су отац и два сина, а четворо је повријеђено.

У несрећи су погинули Мирослав Ј. (37) из Крчедина, Марко Ј. (19) из Старих Бановаца и Мирко Ј. (17), такође, из Старих Бановаца.

У тешком стању налази се Н. П. (16) из Голубинаца, док је тешке тјелесне повреде задобила Нагелина Н. (27) из Никинаца, а лакше је повријеђен Александар Д. (21) из Голубинаца.

Мјештани су за "Сремску ТВ" испричали да се све одиграло у неколико секунди и да је било ужасно.

"Чуло се као експлозија. Било је грозно, комшије су покушале да помогну колико су могли. Ватрогасци су их извлачили из возила", испричала је Хатиџа Цвијетичанин.

У возилу је како се сазнаје било осморо, док је једна особа била у гепеку, пише "Блиц.рс".

"Било је страшно за гледати. Кажу да су били да просе младу, погинули су ваљда отац и два сина, један од њих се требало да се ожени", рекао је један мештанин.



(Независне)

Коментари / 0

Оставите коментар