Угашен пожар у фабрици "Езам"

Локализован је пожар у фабрици намјештаја “Езам” у Илијашу.

Босна и Херцеговина 24.04.2019 | 11:48
Угашен пожар у фабрици "Езам"
Званично, у овом пожару није било страдалих ни повријеђених. Поред зграде је изгорио и шлепер, који је већ био натоварен робом за извоз.

Есад Кахримановић, власник фирме “Езам” Илијаш, изјавио је да није било повријеђених, али да је материјална штета огромна.

–  У потпуности је све изгорјело. На сву срећу, нико није повријеђен. Ја сам јутрос први видио пожар, кренуо је из котловнице. Назвао сам раднике и обавијестио их. Живот иде даље. Материјално се све може надокнадити – рекао је власник фирме “Езам”.



Мјесто пожара посјетио је и илијашки начелник Акиф Фазлић.

– Ситуација је јако тешка. Ово је огроман пожар и велика штета. Разговарао сам са власницима фирме. И што је срећа у овој огромној несрећи јесте то да нема повријеђених. Без обзира што се десило, власници имају позитиван став да ће својим радом и пословањем наставити даље са радом и обновити објекат. Вланици фирме „Езам“ су изнајмљивали простор и другим послодавцима. У питању су огромне количине намјештаја фирме Стандард – казао је начелник Фазлић.

На гашењу је била ангажована комплетна Ватрогасна бригада КС чији је сада главни циљ да се спријечи ширење пожара на остале објекте у непосредној близини.

(Аваз)

Коментари / 0

Оставите коментар