Лука је сљедећи и ту нико ништа не може!

Јовић опет главна тема у Мадриду.

Фудбал 24.04.2019 | 22:00
Лука је сљедећи и ту нико ништа не може!
Други у последњих 10 дана, Лука Јовић се нашао на насловници престижне мадридске Марке. Шпански спортски дневник опет најављује транфер Јовића у Реал Мадриду, овога пута уз речи Фредија Бобића.

Спортски директор Ајнтрахта из Франкфурта је признао у једном телевизијском гостовању да ће Немци тешко задржати Луку пред налетима Реала.

„Постоји реална могућност да Јовић потпише за Реал Мадрид. Надам се и верујем да жели да остане овде у Ајнтрахту, али реалан сам и знам да ми немамо шансе да га задржимо уколико га жели велики клуб као што је Реал“, рекао је Бобић.

У Мадриду је ова изјава дочекана са одушевљењем. Чека се само да Реал изађе са званичном понудом која ће износити између 60.000.000 и 70.000.000 евра и да заврши посао. То јесте велики новац, али су у Мадриду проценили да вреди улагања јер су неки искуснији играчи попут Кејна, Левандовског или Каванијадрастично скупљи. Јовић је тип играча који би у будућности требало идеално да се уклопи у Реалову младу офанзивну линију са Асенсијом, Винисијусом, Родригом... Очекује се и долазак Азара. Јовић би за почетак требало да буде алтернатива Бенземи и да му „краде минутажу“, а у перспективи да наследи Француза.

Реал ће сачекати крај сезоне у Челсију и Ајнтрајхту да потврди трансфере Јовића и Азара пошто су оба клуба у завршници Лиге Европе и у националним првенствима се боре за пласман у Лигу шампиона.

Пре њиху су купљени Бразилци Родриго из Сантоса и Милитао из Порта за 95.000.000 евра, а после Јовића и Азара се очекује куповина неког звучног имена за везни ред.

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

предраг

25.04.2019 04:53

браво лука

ОДГОВОРИТЕ