Luka je sljedeći i tu niko ništa ne može!

Jović opet glavna tema u Madridu.

Fudbal 24.04.2019 | 22:00
Luka je sljedeći i tu niko ništa ne može!
Drugi u poslednjih 10 dana, Luka Jović se našao na naslovnici prestižne madridske Marke. Španski sportski dnevnik opet najavljuje tranfer Jovića u Real Madridu, ovoga puta uz reči Fredija Bobića.

Sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta je priznao u jednom televizijskom gostovanju da će Nemci teško zadržati Luku pred naletima Reala.

„Postoji realna mogućnost da Jović potpiše za Real Madrid. Nadam se i verujem da želi da ostane ovde u Ajntrahtu, ali realan sam i znam da mi nemamo šanse da ga zadržimo ukoliko ga želi veliki klub kao što je Real“, rekao je Bobić.

U Madridu je ova izjava dočekana sa oduševljenjem. Čeka se samo da Real izađe sa zvaničnom ponudom koja će iznositi između 60.000.000 i 70.000.000 evra i da završi posao. To jeste veliki novac, ali su u Madridu procenili da vredi ulaganja jer su neki iskusniji igrači poput Kejna, Levandovskog ili Kavanijadrastično skuplji. Jović je tip igrača koji bi u budućnosti trebalo idealno da se uklopi u Realovu mladu ofanzivnu liniju sa Asensijom, Vinisijusom, Rodrigom... Očekuje se i dolazak Azara. Jović bi za početak trebalo da bude alternativa Benzemi i da mu „krade minutažu“, a u perspektivi da nasledi Francuza.

Real će sačekati kraj sezone u Čelsiju i Ajntrajhtu da potvrdi transfere Jovića i Azara pošto su oba kluba u završnici Lige Evrope i u nacionalnim prvenstvima se bore za plasman u Ligu šampiona.

Pre njihu su kupljeni Brazilci Rodrigo iz Santosa i Militao iz Porta za 95.000.000 evra, a posle Jovića i Azara se očekuje kupovina nekog zvučnog imena za vezni red.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

predrag

25.04.2019 04:53

bravo luka

ODGOVORITE