Заједничка листа прање савјести

- Када би Милић имао искрене намјере, он би одмах прекинуо инфериорност српских представника владајуће коалиције и формирао концентрациону владу у дистрикту Брчко као што је СДС предлагао, а уколико то не уради, онда је Милићева изјава политичка демагогија, а прича о неким заједничким листама прање савјести.  

Босна и Херцеговина 24.04.2019 | 11:11
Заједничка листа прање савјести
-СДС подсјећа градоначелника Брчко Дистрикта Синишу Милића (СНСД) да је на то мјесто својевремено изабран и гласовима СДС-а а да је јединство српских представника управо он срушио избацивањем СДС-а из власти у дистрикту, саопштио је СДС из дистрикта Брчко, реагујући на изјаву Милића који је казао да за предстојеће локалне изборе наредне године треба формирати јединствену српску листу у Брчком дистрикту.

"Када би Милић имао искрене намјере, он би одмах прекинуо инфериорност српских представника владајуће коалиције и формирао концентрациону владу као што је СДС предлагао. Уколико то не уради, онда је Милићева изјава политичка демагогија, а прича о неким заједничким листама прање савјести", каже се у саопштењу и додаје:

"СНСД-ови тајкуни у Брчком могу купити Обрене Петровиће или Уроше Војиновиће, али не могу купити огромну већину чланова СДС који неће да буду дио хоботнице која користи власт за криминално богаћење малог броја људи. Умјесто да се супротставе формирању Завода за планирање по жељама Исмета Дедејића и да зауставе национални дебаланс при запошљавању на штету Срба у Брчком, СНСД и Милић очигледно праве комбинације како да опет преваре гласаче на следећим изборима.

Члан Главног одбора СНСД-а и градоначелник дистрикта Брчко Синиша Милић недавно је рекао да би у дистрикту требало успоставити што ширу сарадњу између свих српских политичких партија, а за предстојеће локалне изборе формирати јединствену српску листу.

БН ТВ

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Па

24.04.2019 09:20

То је одлична идеја, а да на челу те српске листе буду досадашње лопине из свих тих српских странака. Ма сјајно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А резултати рада?

24.04.2019 10:38

Циљ је појединацну одговорност преобразити у колективну неодговорност! То би за Додика и СНСД био најбољи могуци сценарио за спасење "зарадјеног" и опљацканог. Додик и Цвијановиц треба да одговарају за стање у РС!

Name

ре

24.04.2019 11:40

брчко највећа корупција, најкорумпиранија општеина, гранић од 40 хиљада становника а буџет 210 милиона КМ, а нми једну фрабрику општина са буџетом од 210 милиона није изградила, нигде веће корупције нема него у брчком.

Name

Реално

24.04.2019 09:42

СНСД у Брчком је тајкунско мафијашка секта којој су интереси срба Брчком у другом плану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даринко

24.04.2019 10:16

СНСД ЈЕ СВУГДЈЕ МА ГДЈЕ БИО ИСТИ КАО И ОНИ КОЈИ СУ УБИЛИ КРУНИЋА ТА СТРАНКА СЕ СА ДОДИКОМ ПРЕТВОРИЛА У СИЦИЛИЈАНСКУ МАФИЈУ

Name

Вељко

24.04.2019 10:13

КАД ВИДИМ ОВУ ЦРВЕНУ БОЈУ МАФИЈАШКОГ СНСДа ВЈЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ ДОЂЕМИ МУКА У ЖЕЛУДЦУ КАД ВИДИМ КОЈЕ ЗЛО ЧИНЕ ОВОМ БИЈЕДНОМ НАРОДУ И ЈОШ УБИЈАЈУ ОНЕ КОЈИ ХОЋЕ ДОБРО НАРОДУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

БРЧКО

24.04.2019 12:12

Још Један СНСД-ов покушај да вјечно остану у фотељама. Али их је СДС ставио на тест: Ако стварно мислите да је то добро рјешење ајде да одмах направимо концентрациону власт. Зашто да чекамо изборе? Е ту су их разоткрили потпуно... :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

25.04.2019 00:46

Потрага за партнером у криминалу.

ОДГОВОРИТЕ