Zajednička lista pranje savjesti

- Кada bi Milić imao iskrene namjere, on bi odmah prekinuo inferiornost srpskih predstavnika vladajuće koalicije i formirao koncentracionu vladu u distriktu Brčko kao što je SDS predlagao, a ukoliko to ne uradi, onda je Milićeva izjava politička demagogija, a priča o nekim zajedničkim listama pranje savjesti.  

Bosna i Hercegovina 24.04.2019 | 11:11
Zajednička lista pranje savjesti
-SDS podsjeća gradonačelnika Brčko Distrikta Sinišu Milića (SNSD) da je na to mjesto svojevremeno izabran i glasovima SDS-a a da je jedinstvo srpskih predstavnika upravo on srušio izbacivanjem SDS-a iz vlasti u distriktu, saopštio je SDS iz distrikta Brčko, reagujući na izjavu Milića koji je kazao da za predstojeće lokalne izbore naredne godine treba formirati jedinstvenu srpsku listu u Brčkom distriktu.

"Кada bi Milić imao iskrene namjere, on bi odmah prekinuo inferiornost srpskih predstavnika vladajuće koalicije i formirao koncentracionu vladu kao što je SDS predlagao. Ukoliko to ne uradi, onda je Milićeva izjava politička demagogija, a priča o nekim zajedničkim listama pranje savjesti", kaže se u saopštenju i dodaje:

"SNSD-ovi tajkuni u Brčkom mogu kupiti Obrene Petroviće ili Uroše Vojinoviće, ali ne mogu kupiti ogromnu većinu članova SDS koji neće da budu dio hobotnice koja koristi vlast za kriminalno bogaćenje malog broja ljudi. Umjesto da se suprotstave formiranju Zavoda za planiranje po željama Ismeta Dedejića i da zaustave nacionalni debalans pri zapošljavanju na štetu Srba u Brčkom, SNSD i Milić očigledno prave kombinacije kako da opet prevare glasače na sledećim izborima.

Član Glavnog odbora SNSD-a i gradonačelnik distrikta Brčko Siniša Milić nedavno je rekao da bi u distriktu trebalo uspostaviti što širu saradnju između svih srpskih političkih partija, a za predstojeće lokalne izbore formirati jedinstvenu srpsku listu.

BN TV

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Па

24.04.2019 09:20

То је одлична идеја, а да на челу те српске листе буду досадашње лопине из свих тих српских странака. Ма сјајно.

ODGOVORITE
Name

A rezultati rada?

24.04.2019 10:38

Cilj je pojedinacnu odgovornost preobraziti u kolektivnu neodgovornost! To bi za Dodika i SNSD bio najbolji moguci scenario za spasenje "zaradjenog" i opljackanog. Dodik i Cvijanovic treba da odgovaraju za stanje u RS!

Name

re

24.04.2019 11:40

brčko najveća korupcija, najkorumpiranija opšteina, granić od 40 hiljada stanovnika a budžet 210 miliona KM, a nmi jednu frabriku opština sa budžetom od 210 miliona nije izgradila, nigde veće korupcije nema nego u brčkom.

Name

Realno

24.04.2019 09:42

SNSD u Brčkom je tajkunsko mafijaška sekta kojoj su interesi srba Brčkom u drugom planu.

ODGOVORITE
Name

Darinko

24.04.2019 10:16

SNSD JE SVUGDJE MA GDJE BIO ISTI KAO I ONI KOJI SU UBILI KRUNIĆA TA STRANKA SE SA DODIKOM PRETVORILA U SICILIJANSKU MAFIJU

Name

Veljko

24.04.2019 10:13

KAD VIDIM OVU CRVENU BOJU MAFIJAŠKOG SNSDa VJEROVALI ILI NE DOĐEMI MUKA U ŽELUDCU KAD VIDIM KOJE ZLO ČINE OVOM BIJEDNOM NARODU I JOŠ UBIJAJU ONE KOJI HOĆE DOBRO NARODU

ODGOVORITE
Name

БРЧКО

24.04.2019 12:12

Још Један СНСД-ов покушај да вјечно остану у фотељама. Али их је СДС ставио на тест: Ако стварно мислите да је то добро рјешење ајде да одмах направимо концентрациону власт. Зашто да чекамо изборе? Е ту су их разоткрили потпуно... :D

ODGOVORITE
Name

Direkt

25.04.2019 00:46

Potraga za partnerom u kriminalu.

ODGOVORITE