Валијенте не игра у дербију!

Штоперски тандем Павловић/Остојић брани црно-беле! Хендикеп за Сава Милошевића.

Фудбал 24.04.2019 | 09:30
Валијенте не игра у дербију!
Црвена звезда ослабљена у нападу изостанком Ричмонда Боаћија, али и Саво Милошевић има своје бриге. Како сазнаје портал МОЗЗАРТ Спорт Партизанов шеф струке неће моћи да на 160. вечитом дербију рачуна на свог најпоузданијег штопера Марка Валијентеа.

Шпанац је повредио колено на гостовању код Радничког у претходном првенственом окршају и већ после 23 минута је морао да уступи место Светозару Марковићу. Не би требало да је у питању нека озбиљнија повреда, али због бола Валијенте није ни данас тренирао, па је јасно да ће морати на краће боловање и да ће Милошевићева основна дилема пред судар са Звездом бити: коју двојицу на штоперске позиције?

Чини се да је најреалније да то буду Страхиња Павловић и Бојан Остојић, јер Марковићу је лигашки меч са Радничким (1:3) био тек други у календарској 2019. години. Само што се вратио после двомесечне паузе због проблема са менискусом.

Стога је реалније да поред искусног Бојана Остојића заигра Страхиња Павловић, кога је Милошевић одмарао у Нишу, па он за дуел са Радничким није ни био у протоколу. Али зато већ јесте одиграо један вечити дерби са Црвеном звездом и импресионирао стручну јавност учинивши Боаћија неприметним на терену.

Сада ће му ипак бити мало теже, пошто је углавном играо баш са Валијентеом у тандему, али је у три наврата ипак био уз Остојића. У поразу од Вождовца (1:0), те победама над Чукаричким (3:0) у Суперлиги и Радничким (1:0) недавно у првом мечу полуфинала Купа.

За тандем Павловић/Марковић ипак је још рано. Или се бар тако чини са стране. Милошевић одлучује.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар