Valijente ne igra u derbiju!

Štoperski tandem Pavlović/Ostojić brani crno-bele! Hendikep za Sava Miloševića.

Fudbal 24.04.2019 | 09:30
Valijente ne igra u derbiju!
Crvena zvezda oslabljena u napadu izostankom Ričmonda Boaćija, ali i Savo Milošević ima svoje brige. Kako saznaje portal MOZZART Sport Partizanov šef struke neće moći da na 160. večitom derbiju računa na svog najpouzdanijeg štopera Marka Valijentea.

Španac je povredio koleno na gostovanju kod Radničkog u prethodnom prvenstvenom okršaju i već posle 23 minuta je morao da ustupi mesto Svetozaru Markoviću. Ne bi trebalo da je u pitanju neka ozbiljnija povreda, ali zbog bola Valijente nije ni danas trenirao, pa je jasno da će morati na kraće bolovanje i da će Miloševićeva osnovna dilema pred sudar sa Zvezdom biti: koju dvojicu na štoperske pozicije?

Čini se da je najrealnije da to budu Strahinja Pavlović i Bojan Ostojić, jer Markoviću je ligaški meč sa Radničkim (1:3) bio tek drugi u kalendarskoj 2019. godini. Samo što se vratio posle dvomesečne pauze zbog problema sa meniskusom.

Stoga je realnije da pored iskusnog Bojana Ostojića zaigra Strahinja Pavlović, koga je Milošević odmarao u Nišu, pa on za duel sa Radničkim nije ni bio u protokolu. Ali zato već jeste odigrao jedan večiti derbi sa Crvenom zvezdom i impresionirao stručnu javnost učinivši Boaćija neprimetnim na terenu.

Sada će mu ipak biti malo teže, pošto je uglavnom igrao baš sa Valijenteom u tandemu, ali je u tri navrata ipak bio uz Ostojića. U porazu od Voždovca (1:0), te pobedama nad Čukaričkim (3:0) u Superligi i Radničkim (1:0) nedavno u prvom meču polufinala Kupa.

Za tandem Pavlović/Marković ipak je još rano. Ili se bar tako čini sa strane. Milošević odlučuje.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar