Позив Чубриловићу да посјети Думу

Амбасадор Иванцов пренио позив предсједнику Народне скупштине да посјети Федералну скупштину Руске Федерације

Република Српска 22.04.2019 | 14:28
Позив Чубриловићу да посјети Думу
Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић разговарао је данас, у свом кабинету, са амбасадором Руске Федерације у Босни и Херцеговини, Њ. Е. Петром Иванцовим (Петр Антољевич Иванцов) о актуелној политичкој ситуацији и унапређењу међусобне сарадње.

Амбасадор Петр Иванцов пренио је позив предсједнице Савјета Федерације Федералне скупштине Руске Федерације, госпође Валентине Матвијенко, упућен предсједнику Народне скупштине Републике Српске Недељку Чубриловићу да, у наредном периоду, посјети Федералну скупштину Руске Федерације, с циљем јачања успостављених добрих односа и унапређења међупарламентарне сарадње.

Предсједник Чубриловић захвалио се на позиву да посјети Федералну скупштину Руске Федерација и изразио увјерење да ће узвратна посјета допринијети бољој сарадњи и учвршћивању пријатељских односа између Руске Федерације и Републике Српске, посебно у области културе, науке и образовања.

Говорећи о ситуацији у заједничким органима власти БиХ, предсједник Чубриловић је рекао да је неопходно што прије формирати Савјет министара у БиХ, у складу са резултатима прошлогодишњих избора, јер свако даљње пролонгирање нема никакво ваљано оправдање и представља грубо негирање демократске воље грађана.

Предсједник Чубриловић и амбасадор Иванцов констатовали су да је успостављена и веома добра међурегионална сарадња између Републике Српске и руских области, посебно истичући успјешно остварену сарадњу са Губернијом Санкт Петербурга.

БН ТВ

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

ЖИКА Ж

22.04.2019 12:31

Срамота, Чубриловић у Думи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гурају се

22.04.2019 12:39

Гурају се о трошку државе. Као да ће га неко примити тамо значајан

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.04.2019 12:47

Позива га ради никакви односа, али за даљу и још већу глад и пропаст народа и бораца и свега растуреног што живот значи у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гг

22.04.2019 12:53

Откуд то да су рудоњу откацили и Руси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

22.04.2019 13:06

Оставите то сто сте опљацкали народу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

22.04.2019 15:05

Кад неки Анбасадори из западних земаља конуницира са полутицарима из федерације олуја осуда иде из РСе и Милорада Додика,а Иванцов само сто неспава у институцијама РСе и то је нормално.Докле ово луцимерје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

22.04.2019 15:10

А јест и фаца за Думу,немам речи.

ОДГОВОРИТЕ