Poziv Čubriloviću da posjeti Dumu

Ambasador Ivancov prenio poziv predsjedniku Narodne skupštine da posjeti Federalnu skupštinu Ruske Federacije

Republika Srpska 22.04.2019 | 14:28
Poziv Čubriloviću da posjeti Dumu
Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović razgovarao je danas, u svom kabinetu, sa ambasadorom Ruske Federacije u Bosni i Hercegovini, NJ. E. Petrom Ivancovim (Petr Antoljevič Ivancov) o aktuelnoj političkoj situaciji i unapređenju međusobne saradnje.

Ambasador Petr Ivancov prenio je poziv predsjednice Savjeta Federacije Federalne skupštine Ruske Federacije, gospođe Valentine Matvijenko, upućen predsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljku Čubriloviću da, u narednom periodu, posjeti Federalnu skupštinu Ruske Federacije, s ciljem jačanja uspostavljenih dobrih odnosa i unapređenja međuparlamentarne saradnje.

Predsjednik Čubrilović zahvalio se na pozivu da posjeti Federalnu skupštinu Ruske Federacija i izrazio uvjerenje da će uzvratna posjeta doprinijeti boljoj saradnji i učvršćivanju prijateljskih odnosa između Ruske Federacije i Republike Srpske, posebno u oblasti kulture, nauke i obrazovanja.

Govoreći o situaciji u zajedničkim organima vlasti BiH, predsjednik Čubrilović je rekao da je neophodno što prije formirati Savjet ministara u BiH, u skladu sa rezultatima prošlogodišnjih izbora, jer svako daljnje prolongiranje nema nikakvo valjano opravdanje i predstavlja grubo negiranje demokratske volje građana.

Predsjednik Čubrilović i ambasador Ivancov konstatovali su da je uspostavljena i veoma dobra međuregionalna saradnja između Republike Srpske i ruskih oblasti, posebno ističući uspješno ostvarenu saradnju sa Gubernijom Sankt Peterburga.

BN TV

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

ŽIKA Ž

22.04.2019 12:31

Sramota, Čubrilović u Dumi!

ODGOVORITE
Name

Guraju se

22.04.2019 12:39

Guraju se o trošku države. Kao da će ga neko primiti tamo značajan

ODGOVORITE
Name

re

22.04.2019 12:47

Poziva ga radi nikakvi odnosa, ali za dalju i još veću glad i propast naroda i boraca i svega rasturenog što život znači u RS.

ODGOVORITE
Name

Gg

22.04.2019 12:53

Otkud to da su rudonju otkacili i Rusi.

ODGOVORITE
Name

hm

22.04.2019 13:06

Ostavite to sto ste opljackali narodu!

ODGOVORITE
Name

Zoki

22.04.2019 15:05

Kad neki Anbasadori iz zapadnih zemalja konunicira sa poluticarima iz federacije oluja osuda ide iz RSe i Milorada Dodika,a Ivancov samo sto nespava u institucijama RSe i to je normalno.Dokle ovo lucimerje.

ODGOVORITE
Name

Luka

22.04.2019 15:10

A jest i faca za Dumu,nemam reči.

ODGOVORITE