Испребијала манијака, јер је напао дјевојчицу!

Аматерски ММА борац, Џојс Вијеира, у родном Бразилу, претукла је сексуалног манијака и потом га пријавила полицији.

Остали спортови 22.04.2019 | 14:30
Испребијала манијака, јер је напао дјевојчицу!
Џојс Вијеира је двадесетсмогодишњакиња која се бори у аматерској конкуренцији ММА у Бразилу, а позната је и под надимком "Принцеза Фиона" и има црни појас бразилске џијуџице.

Она се шетала са својом пријатељицом када су наишле на мушкарца који мастурбира у јавности и када су му потпуно згрожене рекле да престане, он је одбио уз још неке сексистичке коментаре, па је "Принцеза Фиона" потпуно изгубила контролу и кренула да се обрачуна са напасником, који је "направио велику грешку" тако што је покушао да је удари, па је прошао са "квалитетним" батинама.

Напасник је брзо побегао, а одмах по окончању инцидента, сазнала је да је манијак мастурбирао пред дванаестогодишњом девојчицом! Џојс се моментално обратила полицији, пријавивши читав случај. Он је пуштен на слободу и против њега је подигнута кривична пријава.

"Нажалост, последњих дана ми се јавило пуно жена које су ми се пожалиле да су се налазиле у сличним ситуацијама и да су се плашиле да пријаве своје злостављаче. Казне морају бити много оштрије, многе су све прећутале из страха јер су знале да ће ти исти људи ускоро поновно шетати улицама", поручила је Џојс Вијеира.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар